Sabadell

Alberto Manga, a punt de signar amb l'Hospitalet

2a divisió B. El migcampista ho té gairebé fet amb el conjunt de Miguel Álvarez malgrat l'interès mostrat pel Cartagena i l'Alcoià

A poc a poc, l'Hospitalet de Miguel Álvarez va formant la seva plantilla per assolir l'objectiu de la promoció d'ascens per a la temporada vinent. Després de perdre Pitu, fitxat pel Llagostera, i també donant per perduts gairebé amb total seguretat David Haro i Lucas Viale, el conjunt riberenc està decidit a tancar una adquisició de nivell. El migcampista Alberto Manga està molt a prop de convertir-se en la tercera incorporació d'aquesta nova etapa de l'equip riberenc, que ja ha aconseguit els serveis dels defenses Ismael Moyano (Sant Andreu) i Valentín (Cornellà).

Sembla que l'Hospi s'hauria avançat a l'interès mostrat pel Cartagena i l'Alcoià, de la segona B, que també havien apostat fort per aquest jugador, que ha disputat dues fases d'ascens en les dues últimes temporades. El migcampista granollerí s'ha mostrat interessat a quedar-se a Catalunya i, tot i que a mitjan de la temporada passada s'havia plantejat tornar a jugar a Austràlia, el seu destí, si no hi ha cap daltabaix molt important, acabarà sent la Feixa Llarga.

Al Badalona, de més a menys

La trajectòria d'Alberto Manga en la seva última temporada al Badalona va ser fulgurant, sobretot al principi. Es va convertir en el màxim golejador de l'equip amb deu gols en vint partits, però la seva aportació va anar quedant diluïda a causa del seguit de suplències que va encadenar en l'últim tram de la temporada, fins al punt que l'esquerrà no va disputar cap minut de la promoció d'ascens a segona que el Badalona va jugar contra el Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)