Sabadell

Manuel Gato s'ho pensa amb el Sabadell

2a divisió A. Els arlequinats encara tenen possibilitats sobre el davanter, que decidirà aviat si jugarà el curs vinent a la Nova Creu Alta

El segon fitxatge del Sabadell en aquesta temporada 2012/13 està a punt d'arribar. En les properes hores se sabrà el nom de la darrera adquisició del conjunt arlequinat, que podria reforçar la zona de la davantera i sobre el qual la direcció esportiva manté un silenci sepulcral.

La temporalitat d'aquest fitxatge, si és que s'acaba fent, coincidirà amb l'anunci de la destinació de Manuel Gato. L'encara jugador de l'Alcoià va tornar ahir de les seves vacances i es coneix que al final d'aquesta setmana decidirà el seu futur, que podria ser a la Nova Creu Alta.

Ofertes

Diversos clubs de la segona divisió entre els quals es troben l'Hèrcules i l'Elx s'han mostrat interessats a obtenir la seva fitxa. A més, en les últimes hores s'ha conegut l'interès per part de Las Palmas de Sergio Lobera. De fora de les fronteres també han arribat propostes, ja que l'agent del jugador ha reconegut contactes des d'Eslovàquia.

A Alcoi ja no compten amb ell

Per la seva banda, l'Alcoià va perfilant l'equip per a la temporada vinent. Ahir va renovar César Remón i ja està contactant amb tots els jugadors amb qui vol negociar per segellar la seva continuïtat i entre ells no hi ha Gato. El conjunt valencià és conscient de l'interès de diversos clubs de la segona divisió i de l'estranger, com ara l'Slovan de Bratislava, i ni tan sols li ha fet una oferta. En cas que no es decidís aviat, l'Alcoià es plantejaria fer-li arribar una proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)