Sabadell

Apuntalen el mig del camp

Sabadell. El club fa oficial l'última renovació que li quedava amb la continuïtat de Juvenal un curs més. Ja són sis els migcampistes de què disposa l'equip, que espera encara alguna arribada

Ahir, en un dia en què van quedar posposades les il·lusions perquè el club tanqués algun fitxatge, es va anunciar oficialment la continuïtat de Juvenal Edjogo. Després de diverses reunions, el migcampista sabadellenc i internacional per Guinea Equatorial va signar per una temporada més i en complirà cinc com a arlequinat.

Amb aquesta renovació, el Sabadell apuntala el mig del camp tot i que encara hauria d'arribar alguna adquisició més a la zona ampla. Juanjo, Héctor Simón, Juvenal, Fito, Arteaga i Antonio Hidalgo són els sis homes que ara mateix completen la línia amb més efectius de la plantilla.

Optimisme institucional

En una altre vessant, el club es mostra molt optimista amb la reacció dels socis després de saber que un grup inversor japonès té interès a aconseguir la majoria d'accions del club. En les últimes hores s'ha intensificat la compra d'accions amb petites aportacions i també les renovacions del carnet de soci, que ja superen el miler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)