Sabadell

Collantes i Longás, a prop de la Creu Alta

Sabadell. El club arlequinat espera tancar la incorporació de l'extrem del Cartagena i el mig del Nàstic, i té les negociacions avançades

La secretaria tècnica del Sabadell continua treballant de valent per perfilar l'equip de la temporada que ve i, després d'incorporar Víctor Espasandín i Manuel Gato, està a punt de tancar els fitxatges del mig Antonio Longás (Nàstic) i l'extrem Juanjo Collantes (Cartagena), que arribarien al club escapulat lliures. I és que, tot i tenir contracte en vigor, tots dos van quedar desvinculats per una clàusula de descens en el seu contracte.

Longás és un dels primers noms amb què el Sabadell va començar a treballar. El mig centre organitzador, que també té sobre la taula una proposta del Còrdova, arribaria a Sabadell després de dur a terme dos cursos força irregulars. En el darrer, amb el Nàstic, ha estat un dels homes més utilitzats, malgrat que, tal com ell mateix va admetre, no ha rendit al nivell que s'esperava. El saragossà de 27 anys, que també pot jugar a la mitja punta, ha estat intermitent, tot i que ha demostrat que disposa de qualitat tècnica i un bon criteri en la combinació.

Collantes, pólvora a dalt

L'extrem dret Juanjo Collantes, d'altra banda, és un futbolista amb força cartell i està estudiant altres ofertes –de segona A i l'estranger–, malgrat que la dels arlequinats l'hauria convençut. El davanter, en tot cas, arribaria a la Nova Creu Alta –signant per a dues temporades– després de ser un dels homes més destacats de l'atac del Cartagena, malgrat que ha estat un dels jugadors més criticats per l'afició blanc-i-negra, que ha viscut una temporada decebedora. El jugador de 29 anys, que destaca per la seva velocitat i la potència del seu xut, pot jugar a les dues bandes o de punta i ha disputat enguany 39 partits, en què ha fet vuit gols.

CIRCUMSTÀNCIES

Els dos jugadors arribarien lliures després del descens del seu equip a segona B

ATAC APUNTALAT

Collantes és un extrem polivalent que pot jugar a les dues bandes i també de punta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.