Sabadell

Canvia el punt de mira

Sabadell. La secretaria tècnica arlequinada cerca els seus objectius en equips de la mateixa categoria, al contrari que el curs passat, en què 7 de les 14 adquisicions van ser de segona B

“La primera temporada és d'aclimatació a la categoria, en la segona anirà tot més rodat”, afirmaven el curs passat pels despatxos de la Nova Creu Alta. I el cert és que enguany, el Sabadell està trobant més facilitats per aconseguir els objectius, quant a fitxatges, en comparació amb la temporada passada. De fet, dels quatre fitxatges tancats per al curs vinent, tres procedeixen d'equips de segona A. A més, tots els noms que han sonat amb més o menys certesa, ja que Marc Martínez i Marcos Jiménez del Sant Andreu no van arribar a tenir propostes formals, també tenen experiència recent en la categoria de plata (com ara Toribio i Miño, per citar-ne alguns).

Tot i que Xavi Roca, amb cautela, va afirmar fa unes setmanes que tot serà molt més difícil enguany –“és una lliga molt dura i haurem d'estar preparats”– els jugadors comencen a veure en la Creu Alta una bona plaça. El club, que és un dels pressupostos més baixos de la categoria, utilitza a favor seu l'estabilitat econòmica –no té, ni ha tingut últimament endarreriments en els pagaments, ni tampoc cap jugador els ha denunciat a l'AFE– i contractes per a dues campanyes. A més, la localització de Sabadell, que té Barcelona molt a prop, fan del Vallès un bon lloc per viure.

Creixement des de baix

La presència en les altes, de tants jugadors de segona A contrasta amb la temporada passada, en què els de segona B van ser majoria. Set de les catorze incorporacions arribaven d'aquesta categoria, a més de tots els jugadors que mantenia l'equip, la majoria dels quals no havien jugat mai en la segona A.

ESTABILITAT

No haver tingut endarreriments en el sou és una arma a l'hora de portar jugadors

ANYS DE CONTRACTE

Ofereixen dos anys de contracte a jugadors que pensen que han de ser rellevants

2A DIVISIÓ A

No només els fitxatges són de la categoria de plata sinó també els temptejats
CURS 2011/12
14 fitxatges
7 de segona B
Òscar Ramírez (Badalona) Jesús Olmo (Puertollano) Juanjo (cedit al Sabadell) Hèctor Simón (Castelló) Manu Lanzarote (Eibar) Florian (Oriola) Fran Piera (Puertollano)
6 de segona A
Mackay (Ponferradina) Redondo (Ponferradina) Pablo Ruiz (Cartagena) Samuel (Alcorcón) Arteaga (Còrdova) Antonio Hidalgo (Tenerife)
1 de l'estranger
Baha (AEK Atenes)
CURS 2012/13
4 fitxatges
1 de segona B
Espasandín (Montañeros)
3 de segona A
Gato (Alcoià) Collantes (Cartagena) Aníbal (Guadalajara)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)