Sabadell

La punta de llança, afilada

Sabadell. Amb les tres incorporacions a la davantera –Gato, Aníbal i Collantes– el Sabadell, que encara farà algun fitxatge de renom més, s'assegura una atac golejador el curs que ve

De les quatre incorporacions que el Sabadell ha anunciat fins ara, només Espasandín no és un home d'atac. Les altres tres, en canvi, són més pólvora per a Lluís Carreras. El conjunt arlequinat, doncs, espera esmenar una de les principals carències de la temporada passada: la falta de gol. I és que el Sabadell va tancar el curs del retorn a segona A com el segon equip menys realitzador amb 45 dianes. Tan sols el Nàstic i el Cartagena van tenir més problemes per marcar: van fer tan sols 37 gols.

El fins fa poc atacant de l'Alcoià Manuel Gato és l'home que més laments ha provocat en l'equip contrari l'últim curs, en què ha estat el sisè màxim golejador de segona A amb 14 dianes. Una xifra que Collantes i Aníbal superen plegats, ja que han marcat vuit gols cada un. En total, doncs, els atacants que ha fitxat el Sabadell aquest estiu sumen 30 dianes.

Val a dir, però, que més enllà de les arribades, els vallesans també han amarrat una peça clau de la davantera en l'última temporada: Manu Lanzarote, que va tancar la campanya 2011/12 amb nou dianes en el seu caseller i que va despertar l'interès d'equips capdavanters de la categoria. Els altres dos atacants que continuen a Sabadell, Eneko i Baha, completen una línia ofensiva ben definida i amb futbolistes d'un perfil similar. I és que tots sis són experimentats –tenen entre 28 i 30 anys–, la seva trajectòria és contrastada i, en el cas dels últims tres fitxatges, aterren a la Nova Creu Alta després d'haver-se convertit en els referents ofensius dels seus conjunts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)