Sabadell

El Sabadell defineix la pretemporada

2a divisió A. Tres futbolistes del filial, a més, s'exercitaran amb el primer equip

El Sabadell va tancar ahir els horaris definitius dels amistosos que disputarà en la pretemporada. Els arlequinats s'estrenaran el 21 de juliol a Sant Oleguer, contra el Sant Andreu (18.30 h). Quatre dies després jugaran a Vilobí contra el Llagostera (19 h) i el duel següent serà el 28 de juliol al camp del Palamós (18.30 h). L'1 d'agost el Sabadell visitarà el feu de l'Escala (18.30 h) i el dia 4, a la mateixa hora, l'Hospitalet visitarà Sant Oleguer. El primer duel a la Nova Creu Alta serà la visita de l'Espanyol el 8 d'agost a les deu de la nit, mentre que tres dies després el Reus farà la seva presentació contra els arlequinats (20.30 h). Un Gavà-Sabadell tancarà els partits de preparació el 15 d'agost (19.30 h).

El tècnic, Lluís Carreras, comptarà en la pretemporada amb tres jugadors del filial amateur, que milita en la segona catalana. Es tracta del porter Manuel Martín i d'Eric Reverter i Arnau García. D'altra banda, el club ha demanat a la Lliga de Futbol Professional iniciar la lliga com a visitant, per tenir enllestides les obres de millora de la Nova Creu Alta, segons va informar ahir Ràdio Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)