Sabadell

Ara només queda la defensa

Sabadell. Els arlequinats van anunciar el fitxatge del migcampista Fernando Llorente i la incorporació a la pretemporada d'un davanter procedent del Chelsea, l'uruguaià Jhon Pírez

A dos dies de començar la pretemporada, el conjunt arlequinat va anunciar dues grans novetats que poc a poc van deixant enllestides la zona del mig del camp i la davantera. El migcampista del Vila-real B, Fernando Llorente, es va convertir ahir oficialment en nou jugador del Sabadell. “És un jugador molt polivalent que es pot adaptar a les tres posicions que tenim al mig del camp”, va afirmar el director esportiu, Xavi Roca, que ha signat a aquest jugador per dues temporades. De fet, el que més agrada d'aquest migcampista que la temporada passada va ser una peça important en el Vila-real B, jugant amb Molina i Velázquez en total 35 partits –32 de titulars, és la seva arribada: “A banda de les seves qualitats en el doble pivot que formava sovint amb Toribio, arriba molt bé des de la segona línia, amb un molt bon xut”, va afegir Roca.

L'arribada de Fernando Llorente deixa tancada, en un principi, la porta a Antonio Longás, un dels jugadors amb què s'havia estat negociant des del principi de la pretemporada però que ara mateix es troba molt lluny. L'interès d'equips de primera divisió per aquest jugador han fet demorar la seva resposta envers el club arlequinat que ha decidit donar passes endavant sense comptar amb el seu fitxatge.

Del Chelsea

L'altre adquisició del dia d'ahir va ser la de Jhon Pírez, un davanter uruguaià que procedeix del Chelsea però que ha jugat tota la seva vida amb el Defensor Sporting de Montevideo. De fet, el jugador només arriba a prova durant la pretemporada per veure si convenç Lluís Carreras i durant el curs pot lluitar per un lloc al davanter centre amb Aníbal Zurdo –demà serà presentat– i Baha.

L'arribada a la pretemporada d'aquest jugador internacional sots 20 amb l'Uruguai i que la temporada passada va tenir una lesió al tendó rotulià, significa l'inici de les relacions amb el Chelsea. I és que els arlequinats van fer pública la bona sintonia que mantenen amb el conjunt londinenc i no descarta, de moment, més arribades procedents d'Anglaterra.

Fernando Llorente
Fernando Llorente Mañas Segovia, 18/09/1990 Alçada: 1,79 m. Pes: 72 kg. TRAJECTÒRIA
2011/12 Vila-real B
35 partits i 1 gol
2010/11 Vila-real C
11 (11)
2009/10 Vila-real C
27 (26)
ESTADÍSTIQUES 2011/12
2.794 minuts i 32 titularitats en els 35 partits que va jugar aquesta temporada
Jhon Pírez
Jhon Alexander Pírez Araújo Segovia, 20/02/1993 Alçada: 1,87 m. Pes: 82 kg. TRAJECTÒRIA
2011/12 Defensor Sporting
2010/11 Defensor Sporting
2009/10 Defensor Sporting
2008/09 Defensor Sporting COMENTARI
Va ser format a Defensor Sporting de Montevideo però va ser fitxat pel Chelsea amb 15 anys i el va cedir al seu club d'origen.

Tortolero i Bautista, al darrere

Ara, el Sabadell prioritza l'arribada de jugadors a la línia defensiva ja que només compta amb cinc defenses. L'arribada d'un central i un lateral com a mínim deixarien enllestida la plantilla. Per aquest motiu les mirades de la direcció esportiva estan centrades ara mateix en dos jugadors: Tortolero i Dani Bautista. “Per la demarcació són jugadors que interessen”, van sentenciar fonts del club que asseguren que no hi hauran novetats els propers dies.

Presentades les samarretes

El conjunt arlequinat va presentar ahir a la Nova Creu Alta les samarretes per la nova temporada. El primer i el segon equipament tenen les novetats d'un gran escut difuminat a la panxa i detalls grocs. El principal atractiu, però, és la tercera samarreta que conté una creu rosa al pit (foto).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)