2a divisió A

Gato, amb paciència

Sabadell. La direcció esportiva es va haver de barallar molt pel fitxatge del petit jugador, però no ha trobat el seu lloc en l'esquema de Carreras. Dissabte va quedar fora de la convocatòria

“Era la millor persona del vestidor”, afirmen excompanys seus de l'Alcoià. “Afable, amb un somriure i que t'atén i està per tu per molt que no pugui”, afegien. De Manuel Gato en parlaven meravelles en el seu anterior equip i no només pel seu caràcter sinó pels 14 gols que, això sí, no van impedir que el seu equip baixés de categoria. Tampoc van impedir –tot el contrari, a més– que molts equips de la segona divisió pugnessin per ell, però Xavi Roca li va oferir dos anys de contracte i donada l'estabilitat i la seriositat del projecte el jugador es va afegir com a arlequinat.

Però la temporada no ha començat com ell hauria volgut perquè Gato només ha estat titular en un partit de lliga i dissabte passat va quedar fora de la convocatòria. El fet que no sigui estrictament un home de banda i que Carreras en tingui prou amb un extrem anàrquic (Lanzarote) i a l'altre busqui ordre (Eneko), han fet que el jugador no estigui entrant en els plans del tècnic. Li caldrà paciència a Manuel Gato que, això sí, no deixarà de somriure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)