2a divisió A

Tebas no veu solució per al Dépor

Descens. El president de la Lliga de Futbol Professional admet que no se li acut cap manera que el Deportivo de la Corunya pugui evitar el descens administratiu a segona B per la decisió del jutge concursal i el deute amb els jugadors

El Deportivo de la Corunya ho té complicat per aparèixer la temporada vinent en el futbol professional. Així ho pensa, almenys, el president de la LFP, Javier Tebas, que en una entrevista concedida a La Voz de Galícia va afirmar que no se li acut “cap solució per evitar el descens administratiu” del conjunt corunyès: “Si avui fos dia 1 d'agost, el Deportivo estaria descendit. El conveni entre la lliga i l'AFE és molt clar i nosaltres no ens el podem saltar.”

El jutge que s'encarrega de l'administració del concurs de creditors va decretar que el club no pagaria els sous corresponents abans del mes de gener, és a dir, abans de decretar-se el concurs. I els clubs que arrosseguen un deute d'una temporada a una altra, segons el conveni de la LFP i l'AFE, descendeixen automàticament de categoria: “Hi havia una porta de sortida per a què el 31 de juliol no hi haguessin problemes. Si s'hagués considerat la totalitat dels contractes crèdits contra la massa [els primers que s'han de pagar], el deute es podria renegociar. Però l'auto del jutge ho va denegar i la sortida s'ha tancat”, va afegir-hi Tebas.

Vázquez demana unitat

L'entrenador, Fernando Vázquez, va manifestar ahir que li consta que s'està treballant en una solució, i demana optimisme i que la situació no trenqui l'esportivitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)