2a divisió A

L'Hèrcules, més en perill

Cautelar. La Lliga de Futbol Professional proposa executar un descens administratiu a segona B del conjunt alacantí com a mesura cautelar pel presumpte partit arreglat contra el Racing

L'Hèrcules escala llocs en la llista negra de Javier Tebas, president de l'LFP, organisme que ha proposat fer baixar a segona B el conjunt alacantí com a mesura cautelar, segons publicava ahir Diario Información d'Alacant.

La proposta preliminar de l'LFP és fer descendir administrativament l'Hèrcules cautelarment, és a dir, fer baixar l'equip sense tenir en compte les al·legacions presentades. A més, utilitza la no-compareixença pública dels jugadors dels dos equips com a “revelador de culpabilitat”.

Álvarez, preocupat

D'altra banda, ahir l'entrenador de l'Alcorcón, Miguel Álvarez, va reconèixer que la situació del seu equip és “lletja i inquietant”: “Ens van dir que en un termini de dos o tres dies es prendria una resolució. La plantilla està incompleta i i no hem pogut acabar-la”, deia ahir en declaracions recollides per Efe. La possibilitat de descens de l'Hèrcules se suma a la de l'Alcorcón, del qual s'espera la resolució sobre les irregularitats en la seva ampliació de capital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)