2a divisió A

“Vull créixer aquí”

Sabadell. El migcampista navarrès de 26 anys va decidir-se pel club arlequinat tot i tenir altres ofertes perquè es va sentir ben valorat

El migcampista navarrès Roberto López Rúper va viure ahir la seva presentació amb el Sabadell. El futbolista de 26 anys, que arriba a l'entitat vallesana després d'haver jugat un curs al Mirandés cedit per l'Osasuna, es va mostrar il·lusionat amb la seva nova etapa en el club arlequinat: “Vinc amb moltes ganes, espero poder créixer aquí i vull ajudar l'equip fent un gran any.” Rúper, que va trencar el seu vincle amb el club de Pamplona després de dues cessions, va detallar que “tenia altres ofertes” però que va acceptar la del Sabadell perquè el club arlequinat el va fer sentir valorat: “És qui més ha apostat per fitxar-me.” D'altra banda, el mig va aprofitar la presentació per descriure algunes de les seves característiques: “Tinc un bon xut des de fora de l'àrea, tinc facilitat pel joc aeri i també tinc esperit de treball en equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)