2a divisió A

“El lideratge és anecdòtic”

Sabadell. Javi Salamero no vol que la brillant victòria en el debut contra el Mallorca descentri l'equip demà contra la Ponferradina

Guanyar amb contundència el Mallorca en el debut (4-0) i aconseguir el liderat en la primera jornada de lliga són dos bons motius per començar la temporada amb il·lusió, però això no ha fet res més que començar i el Sabadell ja està centrat a aconseguir una altra victòria demà contra la Ponferradina. “Hem de saber que el lideratge ara mateix és anecdòtic. Som sabedors de les dificultats que tindrem en els propers partits i hem d'anar pels tres punts contra la Ponferradina sense pensar en res més que en el partit”, afirmava ahir l'entrenador del Sabadell, Javi Salamero, que no vol mirar enrere: “No viurem del 4-0 al Mallorca. Hem de pensar que el que ha passat fins ara no existeix.” El Sabadell farà aquest matí el darrer entrenament i tot seguit el tècnic facilitarà la relació de divuit jugadors que viatjaran a Ponferrada.

L'estil de joc i la copa

Javi Salamero es va mostrar satisfet amb la manera de jugar de l'equip en el primer partit contra el Mallorca, en què, a banda del resultat, el Sabadell va oferir estones de molt bon futbol. “El sistema no és important, sí que ho és l'estil de joc, i l'hem de mantenir”, va destacar el tècnic aragonès, que va valorar positivament la participació del conjunt arlequinat en la copa del Rei –el dimecres 11 de setembre el Sabadell rebrà el Las Palmas–. “La copa és molt interessant perquè si vas passant eliminatòries l'afició pot gaudir de partits amb rivals atractius. És una competició en què es juga en igualtats de condicions i el fet de jugar a la Nova Creu Alta ens ajudarà.”

Esperaran Moha i falta un fitxatge

Salamero també va assegurar que no pensen substituir Moha, operat dimecres passat d'una tendinopatia a la cama dreta i que estarà baixa entre quatre i cinc mesos. “La nostra idea no és, ni de bon tros, substituir-lo, perquè considerem que si evoluciona bé de la recuperació podria estar a punt molt abans. La baixa de Moha ens pot condicionar, però l'equip està per sobre de les individualitats”, va afirmar el tècnic del Sabadell, que també va assegurar que seria bo que arribés algun altre fitxatge per tancar la plantilla: “Per completar l'equip encara ens queda per incorporar un futbolista, com a mínim. En Xavi Roca [secretari tècnic] ja sap quin perfil busquem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)