2a divisió A

Femenía carrega contra el Barça

2a divisió A. L'extrem dret alacantí, que dilluns es va desvincular del club barceloní, va tancar ahir el seu fitxatge pel Real Madrid Castella i va assegurar que les dues temporades al filial blaugrana l'han “enfonsat anímicament”

Kiko Femenía, dos dies després de desvincular-se del Barça, va tancar ahir la seva incorporació al filial del Real Madrid, no sense carregar durament contra el club blaugrana. L'extrem dret alacantí va assegurar a Latdp.cat que el pas pel Barça B l'ha enfonsat anímicament. “El meu objectiu és tornar a ser el Kiko que era abans, abans d'anar al Barça. Aquests dos últims anys el Barça m'ha enfonsat anímicament. Em van enfonsar la moral perquè a l'Hèrcules jugava sempre i aquí em va canviar tot”, va afirmar Femenía, de 22 anys, pel qual el Barça va pagar dos milions d'euros a l'Hèrcules fa dos anys i que no ha rendit com s'esperava en les dues temporades al filial blaugrana. Les queixes de Femenía vénen de lluny, ja que lamenta que Andoni Zubizarreta mai hagués parlat amb ell. “Pagant el que han pagat per mi, en teoria havia de ser un jugador important per al Barça. I cap dia s'han preocupat per mi. L'any passat jo havia de jugar al primer equip, i no em van cridar ni per jugar un partit de copa.” Segons va explicar el futbolista, el Barça ja li va comunicar abans de l'estiu que no hi comptava, però tot i això va participar en la pretemporada del primer equip, en la qual diu que li va costar motivar-se. Femenía, que es va confessar madridista, ha signat per dues temporades amb el club blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)