2a divisió A

Masip i Nieto, tres punts

Barça B. Els d'Eusebio s'enduen els tres punts gràcies a un solitari gol del davanter mallorquí en el segon temps després que el porter salvés en diverses accions el gol del Saragossa

SARAGOSSA0

BARÇA B1

L'examen no es presentava fàcil, per la categoria del rival i per l'inici a mig gas que havia tingut el Barça B, i la prova va costar, però es va superar. Els homes d'Eusebio van tenir el control del partit i van mostrar detalls de la seva gran qualitat, però també van fer evident, de nou i per tercer partit consecutiu, que a l'equip encara li queda molt per formar-se com a tal. La sortida dels dos equips, tant els blaugrana com el Saragossa, va ser intensa, amb tímides arribades a les porteries. L'encert dels davanters, però, va brillar per la seva absència durant els primers minuts. Joan Román i Dongou per la part blaugrana i Roger Martí per la part aragonesa no van ser capaços de fer avançar els seus equips. El conjunt de Paco Herrera hauria pogut inaugurar el marcador en més d'una ocasió i només Jordi Masip va impedir que s'arribés al descans amb algun gol. El porter blaugrana va ser el salvador de l'equip, aturant dues rematades del Saragossa en pocs minuts. La primera, en el minut 22, un xut escorat al pal esquerre que va enviar a córner; la segona, en la sortida, precisament, d'un córner, en què la pilota va botar i Masip la va atrapar. Ajudat per la presència d'un gran Bagnack al centre de la defensa, Masip va resoldre a la perfecció la poca feina que va tenir.

Després de la represa, el Barça B va demostrar moltes ganes de voler els tres punts i, en els primers minuts, el lateral Carles Planas va obligar el porter Leo Franco a estirar-se per evitar el gol després d'una xilena en la sortida d'una falta. Els blaugrana atacaven, però continuaven sent poc efectius. Amb l'entrada de David Babunski i Sandro Ramírez, el filial es va animar. De fet, una de les primeres pilotes que va tocar el macedoni la va enviar fregant el pal del porter del Saragossa. En el minut 73, Babunski va iniciar la jugada de l'únic gol del matx, obrint a la banda dreta per a Joan Román, que va assistir de manera perfecta el davanter mallorquí, que, amb l'esquerra, va batre Franco amb un xut creuat.

Amb l'avantatge al marcador, el filial va mantenir la serenor i, ajudat per un Masip molt fiable, va sumar el segon triomf d'una temporada que es va engegar amb una derrota al camp del Mirandés. En la victòria d'ahir no va participar Denis Suárez. El gallec, fitxat aquesta setmana, va veure el matx des de la banqueta i haurà d'esperar per demostrar la seva qualitat.

BARÇA B: Masip, Patric, Gómez,Bagnack, Planas, Ilie (Samper, 83'), Espinosa, Pol Calvet (Babunski, 63'), Dani Nieto, Dongou (Sandro, 77') i Joan Román. SARAGOSSA: Leo Franco, Cortés, Álvaro, Paredes, Abraham, Jose Mari (Movilla, 62'), Pagliunga, Luís García, Montañés, Víctor (Henríquez, 55') i Roger (Barkero, 67'). GOLS: 1-0 (73') Dani Nieto. ÀRBITRE: Vicandi Garrido. T.G.: Al visitant Paglialunga. T.V. Cap. PÚBLIC: 3.159 espectadors al Miniestadi.
Fer una bona actuació personal està bé, però el més important és la victòria de l'equip
Jordi Masip
PORTER BARÇA B
Som uns quants jugadors nous i ens estem adaptant. Estic satisfet per l'inici, dos gols en tres partits
Dani Nieto
DAVANTER BARÇA B
Ha estat un partit molt complicat, contra un equip molt fort, però estic molt content pel meu gol, per la victòria i sobretot per l'equip

Samarreta de suport al lesionat Sergi Juste

Els jugadors del Barça B van sortir ahir al terreny de joc del Miniestadi amb una samarreta de suport al seu company Sergi Juste en què es podia llegir “Ànims, Chechi. T'esperem”. El defensa blaugrana va ser operat dimarts passat d'una ruptura de la plàstia del lligament encreuat anterior del genoll dret que es va fer durant un entrenament a mitjan agost. El temps de baixa estimat és d'uns nou mesos, que se sumaran al calvari de més d'un any de lesions que viu el tarragoní. De fet, Juste va fitxar pel Barça en la temporada 2012/13 i encara no ha pogut disputar ni un minut amb el filial. El públic, entre el qual hi havia Sergi Roberto i Marc Bartra, també li va donar suport amb un aplaudiment.