2a divisió A

El Masnou i el Manlleu fan poca cosa per desfer l'empat inicial

Poques ocasions. Les defenses es van mostrar sòlides i els porters no van tenir feina

MASNOU0


MANLLEU0


MASNOU: Adrià Fradera, Dani Fernández, Cristian, Pol, Moya, Maxime, Pere, Cáceres (Miki, 46'), Bauli (Geri, 66'), Hèctor (Scott, 76') i Brian.

MANLLEU: Barragán, Ot, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergi Ginés, Seuma (Ivan Fernández, 77'), Manel Sala, Marc Fancolí i Fortet (Uri, 58').

ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Dani Fernández, Moya i Pere, i als visitants Archi i Putxi.

INCIDÈNCIES: Es va guardar un minut de silenci per la mort de Josep Prat, delegat del Manlleu dotze temporades.

COMENTARI: El Masnou i el Manlleu es van repartir els punts de manera justa en un partit igualat i en què les defenses sempre es van imposar a les davanteres, que amb prou feines van inquietar els dos porters. El local Pere, amb un xut desviat, va tenir la primera ocasió del Masnou, mentre que el Manlleu va replicar amb dos llançaments consecutius de Manel Sala que van sortir per sobre del travesser. Abans del descans, Bauli va controlar la pilota i la va engaltar, però el porter visitant, Barragán, ben col·locat, no va tenir problemes per atrapar el xut, molt centrat. En el descans, l'entrada del mitjapunta Miki pel pivot Cáceres va reactivar ofensivament el Masnou, que després de la represa va disposar de la millor ocasió, en una acció amb xuts del mateix Miki i de Brian i el rebuig final de la defensa. Abans del final, Francolí ho va provar amb un xut que Fradera va enviar a córner i, a l'altra àrea, Miki va xutar desviat.

Ò. LLOPIS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)