2a divisió A

El Santfeliuenc obté el primer triomf com a local a tercera

3a divisió. Bilbao va avançar la Grama, que al final va sucumbir als gols de Joserra i Josele

santfeliuenc2


gramenet1


SANTFELIUENC: Santi, Fabri, Édgar, Joserra, Pere, Tena (Dani Ortiz, 79'), Álex Bolaños (Gordillo, 70'), Éric Pacheco (Jairo, 87'), Josele, Jonhy i Maldonado.

GRAMENET: Juanmi, Corpas (Franco, 75'), Éric, Víctor, Pol, Edu Soler, Pedro Bilbao, Héctor, Pep (Pluvins, 67'), Matías i Kike Amador (Juanito, 63').

GOLS: 0-1 (8') Pedro Bilbao. 1-1 (20') Joserra. 2-1 (49') Josele.

ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Tena, Álex Bolaños i Éric Pacheco; i als visitants Éric, Víctor, Pol i Pedro Bilbao. T.V.: Al local Josele (73'), per doble amonestació. COMENTARI: El Santfeliuenc es va saber refer a un gol matiner del visitant Pedro Bilbao per capgirar el marcador i aconseguir la primera victòria com a local a tercera. Al 0-1 del Gramenet, va respondre Joserra amb un golàs de falta en el minut 20. Josele en dues clares ocasions podria haver avançat els locals abans del descans. Després de la represa, el mateix davanter Josele va avançar el Santfeliuenc en aprofitar una pilota servida per Jonhy. Els locals podrien haver sentenciat en contraatacs ràpids que van desbordar la defensa colomenca. Fins i tot Joserra (72') no va aprofitar una pena màxima. Amb l'expulsió de Josele (73'), la Grama es va abocar a l'atac, però un parell d'intervencions de Santi van evitar l'empat. El Santfeliuenc, per la seva banda, també podria haver eixamplat la distància a les acaballes si hagués tingut més punteria davant la porteria de Juanmi.

juan a. díaz

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)