2a divisió A

El protagonista de la jornada a 2a A

Stefan Scepovic (Sporting de Gijón)

Gols de tots els colors

Després del ‘hat trick' contra l'Eibar, Scepovic ja ha marcat vuit gols en set partits i lidera un Sporting que fa molt bona pinta

El davanter serbi, amb passat a Mèrida, va jugar en nou equips abans d'arribar a Gijón cedit pel Partizan

Stefan Scepovic domina tots els registres a l'hora de marcar gols. Ho fa amb la cama dreta, amb l'esquerra, amb el pit, amb el cap, de penal... i de moment ja suma vuit gols en set partits, fet que el converteix en el màxim golejador de 2a A. La seva aportació ha estat determinant en el gran inici de lliga de l'Sporting de Gijón, que l'ha encertat de ple incorporant aquest hàbil davanter serbi de 23 anys. “Prefereixo parlar al terreny de joc. M'agrada jugar amb espais, buscar l'esquena als defenses i treballar per a l'equip”, va dir Scepovic el dia de la seva presentació, una declaració d'intencions que l'atacant ha complert marcant en cada un dels primers cinc partits i fent un hat trick en l'última jornada contra l'Eibar, on va oferir un autèntic recital.

Futbol sala a Mèrida

Abans de la seva espectacular irrupció a Gijón, aquest davanter d'1,86 metres d'alçada va viure un continu canvi d'aires impropi per la seva edat. Que Scepovic parli un castellà perfecte no és casualitat, ja que a final dels noranta va acompanyar el seu pare Sladjan quan aquest va fitxar pel Mèrida. Allà, el menut Stefan va començar a jugar a futbol sala i va quedar campió d'Espanya amb la selecció d'Extremadura, cosa que va propiciar que un cercapromeses del Real Madrid se'l volgués endur. Tot i això, el seu pare li va dir que encara era massa jove per anar tot sol a una gran ciutat.

Després del seu pas per Mèrida, Scepovic va tornar al seu Belgrad natal i es va continuar formant en el Partizan i, després, en l'OFK Belgrad, on va debutar com a professional el 2008. Llavors Scepovic va jugar cedit en equips com ara el Mladi Radnik, el Sopot i el Sampdoria italià, abans que el 2010 firmés pel Bruges (Bèlgica), on no va tenir gaires oportunitats; així doncs, va ser altre cop cedit, ara al Cortrique. Scepovic continuava progressant, i després d'una bona temporada a les files del Hapoel Acre israelià (13 gols), el davanter va tornar al Partizan, on tot i fer 8 gols en 14 partits va ser enviat en qualitat de préstec a l'Ashdod (Israel), on va ser l'autor de sis dianes.

Una simbiosi feta a mida

Després d'aquest reguitzell d'anades i vingudes, l'Sporting va aconseguir la cessió de Scepovic per tres temporades, amb opció de compra a final de cada una, una operació que està satisfent totes les parts. El conjunt dirigit per José Ramón Sandoval ha començat la lliga amb força, amb catorze punts en les primeres set jornades –ha guanyat els quatre partits de casa– que el deixen a només dos del líder, el Recreativo, botxí dels asturians en la copa (3-2 en la pròrroga). Mentrestant, Scepovic ha aconseguit explotar definitivament a El Molinón, i el seu brillant inici de curs ja ha cridat l'atenció de diversos equips de primera divisió –com ara el Màlaga–, que segueixen de prop aquest fantàstic davanter, a qui s'augura un futur prometedor. Ara Scepovic, internacional absolut amb Sèrbia en quatre amistosos, espera mantenir el seu idil·li amb el gol i aconseguir l'estabilitat que tant anhelava, tot això sense deixar de banda el gran objectiu col·lectiu. “Vaig acceptar l'oferta de l'Sporting per la seva història i perquè té com a objectiu tornar a primera divisió”, destaca Scepovic, que dedica tots els seus gols a la seva esposa i que llueix el número dotze per ella: “És el dia que li vaig demanar matrimoni.”

10
equips
han gaudit dels serveis de Scepovic fins ara: OFK Belgrad, Mladi Radnik, Sopot, Sampdoria, Bruges, Cortrique, Hapoel Acre, Partizan, Ashdod i Sporting de Gijón.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)