2a divisió A

“Tots dos hem tingut el premi just”

Javi Salamero Entrenador del Sabadell

Vestit amb l'uniforme de carrer del cos tècnic del Sabadell, amb jaqueta quan va començar a ploure i americana en la segona meitat, Javi Salamero es va passar dret tot el partit. Era un dels centres d'atenció, però va passar més aviat inadvertit. El partit tenia prou suc com perquè els aficionats perdessin temps amb la banqueta visitant. “Tot just baixo pulsacions. He estat molt immers en els aspectes del joc”, va explicar després. Salamero, que després del partit va anar fins al mig del camp a saludar jugadors del Girona, va veure “un partit força maco per l'espectador, d'anades i tornades i molt obert”. I amb molts pals. “L'atzar no ha volgut que les pilotes entressin. D'haver entrat, hauria estat un resultat d'escàndol”. Salamero va atribuir el guió a “l'ambició de tots dos per la victòria”. “No hem renunciat a l'atac i hem anat a guanyar”. De fet, va reivindicar el futbol de segona A: “Hi ha partits ensopits, però també d'atractius. I a mi aquesta categoria m'apassiona. Els equips no només estan ben armats defensivament, sinó que a nivell ofensiu van decididament a l'atac. Avui hem encertat tots dos tècnics, en el sentit d'anar a buscar la porteria contrària”. Pel tècnic, “l'empat respon al desenvolupament del joc”.

Amb l'1-0, al Sabadell li va tocar arriscar més. “Hem intentat jugar amb tres al darrere, però per fora ens generaven ocasions. Havíem d'anar a remolc perquè marcar primer és determinant”. Salamero també va valorar l'aposta pel doble pivot del Girona: “Eren dos, però un dels puntes anava molt a rebre entre línies. El que no han tingut és pivot defensiu. Ricardo ha posat al servei de l'equip tot el que ofensivament li podia oferir. No m'ha sorprès. I no diria que ens ha beneficiat, però és un dibuix q ens encaixava força bé, encara que el que rebia entre línies ens feia mal quan s'associava.” L'exdirector esportiu del Girona va reiterar: “Crec que tos dos hem tingut el just premi de l'empat”.

EL TÈCNIC RIVAL

“Ricardo ha posat al servei de l'equip tot el que ofensivament li podia oferir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)