2a divisió A

Aguilar deixa la presidència i Joan Pau Pérez el rellevarà

Marxa enrere. Un dia després d'anunciar als mitjans que seguiria en el càrrec per revertir la situació, Miquel Aguilar s'ho repensa i deixa de ser el màxim mandatari en favor de Pérez

Miquel Aguilar va anunciar ahir al vespre, en roda de premsa, la seva renúncia al càrrec de president del Palamós. La dimissió d'Aguilar ha estat forçada a conseqüència de les discrepàncies sorgides en plena crisi institucional, que ha suposat la desaparició de la figura del director esportiu, Oriol Alsina, i les queixes amargues de l'afició, i sobretot de la plantilla, per la falta de recursos econòmics amb només dos mesos transcorreguts de la temporada. Amb el ja expresident de l'entitat també marxen els directius Moisés Huertas i Joan Barba, responsable de l'àrea econòmica, que es quedarà al club fins al gener per garantir una bona transició amb el seu relleu.

El club també va aprofitar per anunciar el nou màxim mandatari, Joan Pau Pérez, que fins ahir era el vicepresident primer i exmembre de la junta de la Fundació Esportiva Palamós –al juny va signar la fusió del futbol de base amb el club degà.

4 o 5 baixes a jugadors

En unes tres setmanes es convocarà una assemblea de socis per explicar el nou projecte i es preveu que els nous directius que entrin a l'entitat provinguin de l'antiga Fundació Esportiva Palamós: “Farem un equip d'acord amb les possibilitats econòmiques del club. Tot i això, el Palamós ha de ser un referent a la comarca, no és cap contradicció”, va afirmar el nou president, Joan Pau Pérez, que va avisar que es donaran entre quatre i cinc baixes a jugadors de la plantilla per alliberar la càrrega econòmica que representen.

Juntament amb els canvis que es van produir en l'equip directiu del club, el delegat dels últims anys del Palamós, Antón Suñer, va deixar també el seu càrrec. Josep Fàbrega assumirà el rol que va deixar l'exàrbitre de futbol.

Farem un equip d'acord amb les nostres possibilitats. El Palamós ha de ser un referent
Joan Pau Pérez
President del Palamós
Mai vaig demanar a Oriol Alsina que posés diners. L'equip és bo, fet que s'ha demostrat en l'inici de lliga
Miquel Aguilar
Expresident del Palamós
La cosa que hauria canviat en aquests anys és l'ascens de rebot a tercera. Això ens va provocar un deute que encara s'està pagant

Miquel Aguilar, dos anys i quatre mesos en el càrrec

Miquel Aguilar va accedir al càrrec de president del Palamós el juny del 2011, amb l'equip a primera catalana. Aguilar va ser vicepresident en l'etapa com a màxim mandatari d'Emili Caballero i de Juli Torrent, precisament el seu antecessor, que va haver d'abandonar el càrrec per motius de salut. En el primer any, Aguilar va poder celebrar el retorn a tercera, gràcies a l'ascens administratiu de l'Espanyol B a segona B. L'any passat, després de viure una situació convulsa, en plena lliga i donant baixes a jugadors, l'equip es va mantenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)