Territorial

El Girona B s'endú el derbi dels penals

1a catalana. Els d'Arnau Sala, que ja manaven per 2-0 al quart d'hora de joc, es van imposar al Banyoles en un partit en què tres dels quatre gols es van marcar des dels onze metres

banyoles1

girona b3

Bona tarda de futbol la que es va viure ahir a Vilablareix en el derbi gironí entre el Girona B i el Banyoles, dos equips que –juntament amb el líder, el Peralada– arribaven invictes a l'enfrontament. Va ser un partit intens de principi a fi que finalment va guanyar el filial gironí per 3-1, amb tres dels quatre gols marcats de penal.

Al Girona B se li va posar el partit de cara molt aviat, ja que al quart d'hora de joc ja guanyava per 2-0 gràcies a dues penes màximes transformades per Gumbau i Arjona. Després de la clatellada, i que li expulsessin el tècnic Marc Matamala per protestar, el Banyoles continuava massa endarrerit, i el seu primer xut a porteria no va arribar fins gairebé la mitja hora de joc, quan Ignasi Massó –amb molt, el millor dels banyolins– va rematar fora.

La segona meitat va començar amb un gol anul·lat a Arjona per fora de joc, però a partir d'aquí el que va portar la veu cantant va ser el Banyoles, que en el minut 65 va veure com el local Rovirola treia un cop de cap sobre la línia de gol i salvava els seus. Els banyolins no es rendien, tot i que es mostraven massa imprecisos al davant, com en un mà a mà de Casanova a falta de dos minuts que va sortir fregant el pal.

I quan semblava que el resultat ja no es mouria més, Litus cometia penal sobre Massó i Xavi Banal no perdonava des dels onze metres. Era el minut 89 i els visitants encara somiaven amb l'empat, una esperança que Dembo, de jugada personal, es va encarregar d'ensorrar anotant amb la cama esquerra el definitiu 3-1.

D'aquesta manera el conjunt dirigit per Arnau Sala continua invicte, a dos punts del Peralada, mentre que el Banyoles suma la seva primera derrota del curs, que no li impedeix continuar a la part alta de la taula.

GIRONA B: Nil Marín, Pau Bonmatí, Sergi Romero, Rovirola, David Bigas, Herrera, Albert Vivancos (Dembo, 73'), Coris (Litus, 66'), Gerard Gumbau, Marcel Serramitja (Fran, 60') i Raúl Arjona (Muñoz, 73'). BANYOLES: Sergi Bosch, Pla, Pau Teixidor (Xavi Banal, 21'), Nierga, Massó, Aja, Rodríguez (Pagès, 46'), Bastidas, Vila, Casanova i Corominas (Feliu, 76'). GOlS: 1-0 (13') Gumbau (p.). 2-0 (15') Arjona (p.). 2-1 (89') Banal (p.). 3-1 (95') Dembo. ÀRBITRE: Rodríguez Abadal. T.G.: Als locals Nil, Romero, Vivancos, Gerard Gumbau i Litus, i als visitants Bosch, Nierga, Vila, Casanova i Banal. T.V.: Vermella directa als tècnics visitants Marc Matamala (15') i Ricard Díaz (75'). PÚBLIC: Unes 1.000 persones a l'estadi municipal de Vilablareix. INCIDÈNCIES: El banyolí Andreu Fontàs (Celta), va presenciar el partit.