2a divisió A

Teledeporte es podria estrenar amb el partit del Girona a Alcorcón

Televisió. El canal d'esports de la cadena pública estatal es quedaria les retransmissions de segona A dels diumenges a les nou del vespre

El duel que el Girona disputarà al camp de l'Alcorcón aquest diumenge al vespre podria suposar la tornada de les retransmissions de segona divisió A a Teledeporte. El canal d'esports de la televisió pública estatal està acabant de negociar amb Mediapro, propietària dels drets dels partits de segona, la possibilitat de quedar-se la franja dels diumenges a les nou del vespre. Teledeporte ja va retransmetre partits de la categoria de plata en aquest mateix horari durant la segona part del curs passat. En cas que Mediapro i Teledeporte arribin a un acord en les pròximes hores, el primer partit serà l'Alcorcón-Girona. Si es demorés una setmana més, el canal s'estrenaria amb un Ponferradina-Numància. El curs passat Teledeporte va agafar el relleu de Marca TV i l'únic partit del Girona que va retransmetre va ser un Numància-Girona corresponent a la jornada 32 i que va acabar amb victòria per a l'equip de Sòria per 2-1.

L'entrada de Teledeporte en les retransmissions del futbol de segona A convertiria aquest canal televisiu en el quart que permet veure partits de segona. Esport 3 retransmet cada cap de setmana com a mínim un partit amb representació d'equips catalans i en funció d'això determina el seu horari, tot i que sempre són duels a la tarda. La Sexta també s'ha estrenat aquest curs i ha apostat fort per aquesta categoria, i s'ha quedat la franja dels dissabtes i els diumenges a un quart de set de la tarda. Canal+ es manté fidel a la tradició del partit del diumenge a les dotze i normalment retransmet el duel més atractiu de la jornada (són els primers a escollir).

ESPORT 3
Dissabtes
18.00/20.00*
Diumenges
18.00/20.00*
LA SEXTA
Dissabtes
18.15
Diumenges
18.15
CANAL +
Diumenge
12.00
TELEDEPORTE
Diumenges
21.00 *Esport 3 escull i varia l'horari de retransmissió en funció dels partits dels equips catalans. Les 18.00 h o les 20.00 h és el més habitual.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)