2a divisió A

El context adequat

2a divisió B. El Sant Andreu, que rep l'Huracán on més fort se sent, al Narcís Sala, i el Reus, que visita el filial del València en plena gran ratxa, esperen acostar-se avui als llocs de privilegi

Els dos partits avançats de la jornada en el grup tercer de segona B tenen com a protagonistes dos equips catalans satisfets amb la situació amb què afronten els compromisos. Tots dos són a la zona mitjana de la classificació però, gràcies a la gran igualtat existent de moment en la classificació, saben que tres punts els situarien, encara que sigui de manera provisional, molt a prop de les places de privilegi.

Al Sant Andreu li falta de moment regularitat per estar més amunt. Concretament, li falta millorar els registres a camp contrari (2 punts), ja que a casa és molt fiable (10 punts de 12). És al seu terreny de joc, on més fort se sent, on rep aquesta tarda l'Huracán, al Narcís Sala (a les 4), en una bona oportunitat per avançar posicions. Després d'un inici de temporada discret, l'equip valencià ha obtingut tres victòries consecutives que l'han situat a les portes de la zona de fase d'ascens i que l'acosten al conjunt fiable de la temporada passada. La victòria també hauria de servir a l'equip de Patxi Salinas per oblidar la desfeta de la setmana passada a Vila-real, on va ser clarament superat pel filial groc. Per al partit d'avui, Salinas manté les baixes dels lesionats Guzmán i Víctor, mentre que Dídac, ja recuperat, podria tornar a un onze inicial que probablement no presentarà gaires canvis respecte als últims partits.

El Reus viu moments d'optimisme gràcies a la bona ratxa que passa. Quatre victòries i un empat en les últimes cinc jornades han allunyat l'equip roig-i-negre de la zona perillosa i, com diu el tècnic, Emili Vicente, ara tenen força i confiança per continuar mirant endavant. El Reus visita aquesta tarda (a les 6) el València Mestalla, un conjunt irregular i imprevisible, jugui a casa o a fora. Emili Vicente no podrà disposar del lesionat Asier ni del sancionat Álex Colorado, que podria ser substituït al mig del camp per Borja Abenia, que es va perdre l'últim partit per sanció.

Quatre victòries en cinc partits donen força i confiança als roig-i-negres

DERROTA DURA

Els quadribarrats volen refer-se a casa (10 punts de 12) de la golejada rebuda a Vila-real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)