Territorial

El Girona és incapaç de sortir del pou

Divisó d'honor juvenil. El conjunt de Xavi Ceballos perd a Terrassa tot i que va tenir diverses ocasions clares

GIRONA0


JÀBAC3


El Girona s'està complicant cada vegada més la continuïtat a divisió d'honor juvenil. És tot just novembre, però la competició és curta i l'equip gironí està molt i molt enfonsat a la cua de la classificació, amb només tres punts. Ahir visitava el Jàbac amb l'esperança d'acostar-s'hi una mica, i en va sortir amb el rival deu punts per sobre.

El conjunt de Xavi Ceballos va tenir el domini de la pilota durant diverses fases i també va fabricar ocasions de perill. Només de començar, Nahuel, amb el porter batut, va xutar arran de pal (3'). El mateix jugador va fer una rematada una mica alta, assistit per Paitu (23'). I en la primera arribada del Jàbac, va arribar la galleda d'aigua freda. En una falta lateral, la defensa gironina va badar i Aitor, sol, va rematar de cap a dins les xarxes (29').

Amb l'1-0, els gironins van tenir la pilota, i als terrassencs ja els anava bé muntar contraatacs. L'empat hauria pogut arribar mitjançant Sanding, que no va arribar per ben poc a una centrada de falta (68'), o Henry, que va fer una rematada fluixa que va treure el porter (73'). Poc després, i en una altra falta lateral, va arribar el 2-0. Els gironins tampoc no van estar atents, i Aitor va tornar a rematar sol (77'). El partit ja feia molta pujada per al Girona. Sanding, sol, va fer un xut que se'n va anar fora després de tocar al pal (84'). I ja amb els de Ceballos arriscant molt, amb tres jugadors al darrere, va arribar el 3-0, en una jugada en què Cesc només la va haver d'empènyer.

JÀBAC TERRASSA: David, Johnny, Adri, Edu, Roger, Roca, Pau (Ivan, 70'), Xavi (Gerard, 87'), Aitor (Borja, 87'), Albert (Cabrera, 81') i Cesc. GIRONA: Jairo, Òscar, Lluc (Ferran, 81'), Massa, Nil, Marc, Barco (Andreu, 65'), Simon, Sanding, Nahuel (Henry, 54') i Paitu, GOLS: 1-0 (29') Aitor. 2-0 (77') Aitor. 3-0 (90') Cesc. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Adri, Roger i Aitor, del Jàbac, i Sanding, del Girona. T.V.: Directa a Simon, del Girona (85').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)