2a divisió A

No era el més desitjat

El València, el rival del Nàstic. A Tarragona preferien el Madrid, el Barça o l'Atlético, però accepten l'encreuament contra un clàssic de primera i esperen disfrutar l'eliminatòria

La decepció entre la plantilla del Nàstic, que va seguir el sorteig al bar de la secció de tennis del club, quan el Madrid va quedar emparellat amb l'Algesires deixava clar que l'equip blanc era el preferit pels jugadors i pel club, desitjós d'aprofitar els setzens de final de la copa per aconseguir una bona recaptació econòmica.

Enmig d'una expectació mediàtica que a Tarragona no es veia des de la temporada de primera de fa set anys, l'emparellament amb el València va deixar freds d'entrada els components de la plantilla grana, que de mica en mica van anar valorant de manera positiva el fet de jugar contra un dels històrics de primera divisió i disputar la tornada en un estadi atractiu com és Mestalla. Un dels capitans de la plantilla, Xisco Campos, malgrat admetre que els hauria agradat més enfrontar-se al Madrid, l'Atlético o el Barça, recorda que el València és un rival amb tradició i que els espera una eliminatòria atractiva per viure-la de manera intensa. L'objectiu dels grana és donar la cara, deixar el nom del Nàstic ben amunt i, per què no, buscar la sorpresa. “Hi ha distància entre els dos equips, però en futbol pot passar de tot”, diu Campos.

Es dóna la circumstància que el nou entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, que aquesta setmana ha rellevat el destituït Santi Castillejo, és nascut a Massanassa (Horta) i va jugar en el filial del València del 1995 al 1998. Ahir, però, Moreno va preferir mantenir-se en un discret segon pla –no va veure el sorteig amb la resta de la plantilla– per respecte a Castillejo, el tècnic que ha dut el Nàstic fins als setzens de final. L'última vegada que el València es va enfrontar al Nàstic en partit oficial va ser el curs 2006/07, a primera divisió, amb un clar 4-0 a Mestalla i un 1-1 al Nou Estadi.

DECEPCIÓ

El València no assegura la gran recaptació que el club tarragoní esperava
Serà especial per al nou tècnic grana, valencià i exjugador del club del Túria
L'eliminatòria no està decidida d'entrada. Hem de ser competitius i lluitar fins al final
Lucas Viale
JUGADOR del nàstic
El Madrid era la prioritat, però serà una eliminatòria atractiva que viurem intensament
Xisco Campos
JUGADOR del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)