Girona

Marc Fernández té l'OK dels tècnics

Tal com ja s'intuïa en els últims dies, Marc Fernández ha rebut el vistiplau dels tècnics i la pilota sobre la incorporació de l'exjugador del Sabadell és ara a la teulada del club. Ahir, Ricardo Rodríguez va admetre que és un jugador interessant i que l'ha convençut.

“Des del punt de vista esportiu ens agrada. Ens dóna equilibri, més capacitat ofensiva, pot fer el paper de revulsiu i ens omple el costat dret, que és on anem més justos d'efectius”, va dir el tècnic. “També ens pot deslliurar Felipe, que podria jugar de punta, on ja ens ha demostrat que també se sent molt a gust”, va afegir Ricardo.

El Girona podria fitxar ja Marc Fernández com a jugador en atur. Farà falta, però, que convenci l'administrador concursal que l'operació es viable. I també a la LFP, que té bloquejades les altes. Ahir, ni el secretari tècnic ni el club es van pronunciar oficialment. El fitxatge ja és només una qüestió econòmica.

EL CLUB

Té ara la pilota a la seva teulada i ahir no es va manifestar sobre si l'alta és viable
“Dóna equilibri, capacitat d'atac, omple la banda dreta i podria deslliurar Felipe”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)