2a divisió A

Toril, el primer tècnic que cau

Madrid B. El filial blanc, cuer destacat de segona A, va destituir el tècnic cordovès després d'un primer terç de temporada nefast. José Manuel Díaz, fins ara tècnic del Madrid C, assumirà la direcció de l'equip

Alberto Toril es va convertir ahir en el primer entrenador destituït de segona A després de ser rellevat del càrrec al Madrid Castella, cuer destacat. Una decisió gens sorprenent si es té en compte que el filial madridista només ha estat capaç de sumar set punts en les primeres catorze jornades, amb la contundent derrota contra l'Eibar (6-0) de la jornada passada com a sentència final per a Toril. José Manuel Díaz, fins ara tècnic del Madrid C, assumirà la direcció de l'equip.

Toril se'n va després de realitzar un primer terç de temporada nefast amb el Madrid B, que a hores d'ara ja té la salvació a nou punts de distància. Amb una plantilla extremadament jove –només la del Barça B ho és més–, el Castella no va sumar els primers punts fins a la vuitena jornada, ja que va acusar en excés la marxa de jugadors referents el curs passat, com ara Morata, Jesé, Nacho i Txerixev.

Toril va arribar al Madrid Castella el gener del 2011 substituint a la banqueta Alejandro Menéndez. Llavors, la temporada següent, Toril va ascendir el filial madridista a segona A, mentre que el curs passat el conjunt blanc va acabar en una còmoda vuitena posició.

Tot i la destitució, el Madrid ha ofert a Toril l'opció de seguir al club com a director de formació de la base, proposta que el cordovès haurà de valorar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.