2a divisió A

Sis partits de sanció a Apoño i cinc a Nagore

2a divisió A. El comitè de competició castiga durament el migcampista de Las Palmas i el lateral de l'Alcorcón per haver insultat l'àrbitre en l'últim partit

Dures sancions les que va imposar ahir el comitè de competició a Apoño (Las Palmas) i Nagore (Alcorcón). Al migcampista malagueny li han caigut sis partits –cinc per insultar l'àrbitre i un per demorar la seva sortida del terreny de joc– després de ser expulsat contra el Barça B. Segons l'acte, Apoño hauria dit a l'àrbitre les paraules següents: “Ets un pocavergonya, això és una vergonya.” A més, el col·legiat va afegir que Apoño s'havia encarat amb ell i l'havia citat a veure's les cares al carrer. Segurament no hi va ajudar gaire que el dilluns el mateix Apoño desacredités les paraules de l'àrbitre.

Per la seva banda, Nagore, que va ser expulsat contra el Múrcia, ha estat sancionat amb cinc partits –quatre per insultar “els components de l'equip arbitral” i un altre per la doble amonestació i expulsió–, després que l'àrbitre també posés en l'acta que li havia dit “pocavergonya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)