2a divisió A

La segona victòria seguida es resisteix

Sense continuïtat. Un penal polèmic en el temps afegit va privar el Badalona d'enllaçar dos triomfs per primer cop

Ja fa algunes setmanes que el Badalona està en progressió, però les dues victòries seguides que el tècnic, Piti Belmonte, posa com a condició per consolidar una nova dinàmica no arriben. Malgrat que només ha perdut un partit en les cinc últimes jornades –i tres en les últimes vuit–, encara no ha encadenat dues victòries en tota la temporada, un fet que no li permet sortir de la zona compromesa de la classificació. Ara mateix ocupa la plaça de promoció per a la permanència (el setzè lloc), amb només un punt més que el dinovè i tres menys que el quinzè.

Després de vèncer al camp del Llevant B (0-1), el Badalona veia la visita de diumenge d'un altre filial, el de l'Elx, com una bona oportunitat per encadenar la segona victòria, i més quan la segona meitat avançava amb 1-0. Però en el temps afegit l'àrbitre va xiular penal per unes mans de Castillo i l'equip visitant no va desaprofitar el llançament des dels 11 metres. Piti Belmonte no estava després del partit gens d'acord amb la decisió de l'àrbitre –“ens han robat dos punts”, va afirmar–, però també va preferir fer una lectura optimista de la situació. Segons Belmonte, malgrat les adversitats, l'equip va puntuant i es mostra fort mentalment, de manera que no creu que l'empat, per dur que fos, els afecti en l'aspecte anímic. El tècnic del Badalona veu un equip cada vegada més segur de si mateix i que va millorant en l'aspecte defensiu.

No ho tindrà fàcil el Badalona per aconseguir les desitjades dues victòries seguides en el proper mes de competició. El calendari que se li presenta no és fàcil, ja que té rivals que lluiten per accedir a les places de fase d'ascens i tres dels quatre propers partits són a camp contrari. Aquest cap de setmana l'equip escapulat visita el Vila-real B, setè classificat, a dos punts del quart, i després rebrà l'Huracán, que ara té un punt menys que el filial groc. L'últim partit de l'any, que servirà per tancar la primera volta, serà al camp del cinquè classificat, el Lleida, mentre que el que obrirà la segona serà al camp del cuer, el Prat.

Ens han robat dos punts, és al·lucinant. L'empat, però, no ens ha d'afectar anímicament perquè som un equip fort mentalment
L'aspecte positiu és que, malgrat les adversitats, anem puntuant. L'equip se sent segur i sap defensar quan toca
Piti Belmonte
ENTRENADOR DEL BADALONA
El Badalona juga ara contra rivals de dalt i té a fora tres dels quatre propers partits

El conveni amb l'Ajuntament, a debat en l'assemblea

El Badalona fa avui l'assemblea general de socis (a les 7, al Centre de Negocis BCIN del polígon industrial Les Guixeres), en què se sotmetrà a votació el conveni amb l'Ajuntament per a la construcció del nou estadi. L'acord, que fa molts anys que està encallat, inclou la permuta dels terrenys de l'avinguda de Navarra pels de la Morera, per la qual el club hauria de rebre una compensació econòmica, més enllà del nou camp. Amb les plusvàlues obtingudes de la urbanització dels terrenys de l'avinguda de Navarra, l'Ajuntament sufragaria el futur nou estadi del Badalona, que seria de titularitat municipal. Les xifres econòmiques de la permuta, que l'Ajuntament veu desorbitades, són la principal font de conflicte i, de fet, les dues parts van negociar fins ahir mateix. Els socis seran informats del calendari del procés i, per tant, de les obres del futur estadi si el Badalona arriba a un acord amb l'Ajuntament. Si no és així, el club podria dur el consistori als tribunals. L'assemblea també haurà de donar el vistiplau als números de l'entitat, que arrossega un deute d'uns vuit milions d'euros de gestions anteriors, i que hauria de quedar eixugat amb el patrimoni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)