2a divisió A

Un descans per agafar aire

Necessària. El Palamós i el Figueres han rendibilitzat molt bé l'aturada de la lliga del cap de setmana passat; els palamosins per reconduir l'activitat física i els figuerencs per recuperar lesionats

El Palamós i el Figueres han aprofitat al màxim la primera aturada de la competició. Després de setze jornades de lliga, els dos representants gironins en la tercera divisió han pogut afrontar la parada amb tres punts al sac obtinguts en la darrera jornada. La dosi de tranquil·litat per les victòries assolides –el Palamós al camp de l'Europa (0-1) i el Figueres a casa contra el Vilassar (3-0)– ha permès als entrenadors treballar amb confort i agafar aire per disputar les dues últimes jornades abans d'acabar l'any 2013.

Posada al punt

A Palamós, l'aturada ha anat bé per recuperar els jugadors que arrossegaven algun problema físic i aplicar una preparació específica per a una plantilla curta de setze jugadors que acumulen molts minuts a les cames. “Per nosaltres ha estat una setmana normal. Hem centrat esforços en l'apartat físic i s'ha recuperat algun futbolista que arrossegava problemes”, explica el tècnic del Palamós, Jordi Guerrero, que respecte al final d'any del seu equip ho té clar: “Hem de guanyar a casa i sumar fora.” “Amb quatre punts de sis em conformo. Tinc clar que la salvació serà cara i com més aviat sumem millor”, hi va afegir l'arbucienc.

De mica en mica, la tranquil·litat va instal·lant-se a Palamós però, tot i això, el club palamosí no es pot permetre cap incorporació immediata. “No podem fitxar. La plantilla és curta i intentarem que els jugadors no s'acomodin i que competeixin pel lloc”, sentencia Jordi Guerrero.

Recuperant efectius

Per al Figueres, l'aturada de la competició tenia un únic objectiu: reduir la llarga llista de baixes amb què havien afrontat els últims partits de lliga. I no ha anat del tot malament per al tècnic, Xavi Punsí, ja que ha recuperat Busquets, Mabil i Moñino podrien anar convocats per dissabte al camp del Santfeliuenc i Murga ha fet net de les seves molèsties. “Vam donar tres dies de festa, la gent ha carregat piles i l'ambient segueix igual de bo. L'última victòria ens va permetre treure'ns un pes de sobre, a mi i a tots els jugadors”, diu Punsí, que no fa cap pronòstic per abans de final d'any, però admet que sumar sis punts seria clau.

EL FIGUERES

La Unió visita el Santfeliuenc, dissabte que ve, i després reben el Gramenet, a casa
Abans d'acabar l'any, els de Jordi Guerrero reben el Cerdanyola i visiten el Manlleu
Ha anat molt bé per recuperar els tocats, però a la vegada no sabem si el millor era parar, després de la victòria al camp de l'Europa (0-1)
Guanyar en el darrer partit ens ha donat un plus de confiança i de tranquil·litat
Jordi Guerrero
Entrenador del Palamós
L'última victòria contra el Vilassar ens va permetre treure'ns un pes de sobre, a mi i a tots els jugadors
Xavi Punsí
Entrenador del Figueres
Vam donar tres dies de festa, la gent ha carregat piles i l'ambient segueix igual de bo. A més, hem recuperat algun jugador lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)