2a divisió A

El problema és al darrere

Contrast. El Recreativo, màxim golejador de segona A amb 33 gols, és també el quart que més en rep, amb 25, un més que el Girona

Pel que s'ha vist fins ara el Recreativo, pròxim rival del Girona, és un equip amb molta pólvora al davant però poc segur al darrere. I és que l'equip dirigit per Sergi Barjuán és el màxim golejador de la categoria amb 33 gols marcats –Linares i Arana comparteixen pitxitxi de l'equip amb vuit gols cadascun–, però també el quart que més n'ha rebut, amb 25, un més que el Girona. “Marquem molts gols, però si volem ser a dalt hem de deixar d'encaixar-ne tants”, afirma Linares, conscient que el seu equip ha de millorar en defensa si vol aspirar a l'ascens a final de temporada. Per la seva banda, el central del Girona, Carles Mas, vol aprofitar la feblesa defensiva del Recre per obtenir els tres punts demà a Montilivi: “Sabem que el Recreativo encaixa força gols. Si aconseguim mantenir la porteria a zero guanyarem.”

En la lliga el Recreativo només ha estat capaç de deixar la porteria a zero tres vegades aquest curs –en la copa ho ha aconseguit dues vegades més–, coincidint amb els tres primers partits de l'espectacular ratxa de sis victòries consecutives que el conjunt andalús va tenir a principis de setembre.

Mals records de Montilivi

La de demà serà la cinquena visita del Recreativo a Montilivi a segona A. En les quatre anteriors el conjunt andalús no va ser capaç de guanyar cap partit al Girona, amb un balanç de tres empats sense gols (2009/10, 2010/11 i 2011/12) i una derrota el curs passat (5-2). Pel que fa als enfrontaments al Nuevo Colombino, el Recreativo n'ha guanyat dos (2010/11 i 2011/12), el Girona un (1-3 la temporada passada) i en el curs 2009/10 hi va haver un empat a dos gols.

Marquem molts gols, però si volem ser a dalt hem de deixar d'encaixar-ne tants
Miguel Linares
davanter del recreativo
Sabem que el Recre encaixa força gols. Si aconseguim mantenir la porteria a zero guanyarem
Carles Mas
defensa del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)