Territorial

Una defensa molt consistent dóna un punt al Peralada

De penal. El Vic va portar el pes del partit però només va poder marcar de pena màxima

vic1

peralada1

VIC: Fran, Carrascal, Casas, Jordi Pla. Barnils, Marc Serra (Carles Pla, 46'), Segalés (Saus, 82'), Puidesens, Berrocal, Carles Vall (Roquet, 77') i Baulí.

PERALADA: Toni Montero, Elias, Litus, Pastor, Mate, Isma (Sergio García, 65'), Chacón (Jordi Cruz, 69'), Toni Gálvez (Joel, 88'), Tidian, Marc Vilà (Adrià, 75') i Aleix (Jaume Duran, 69').

GOLS: 0-1 (5') Elias. 1-1 (77') Puigdesens, de penal.

ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: Als locals Casas, Marc Serra, Berrocal i Baulí i als visitants Elias, Litus, Pastor, Mate, Toni Gálvez, Tidian i Marc Vilà.

COMENTARI: El Peralada afrontava un desplaçament complicat a Vic contra un rival que amb el pas de les jornades ha anat creixent. El partit no podia començar de millor manera, i una centrada d'Elies es va anar enverinant fins a convertir-se en el 0-1. Amb el gol, els vigatans no van variar la seva proposta de joc i van seguir construint des del darrere. L'equip de Nacho Castro, però, es va mostrar molt sòlid en defensa durant els noranta minuts. Al Vic li van anul·lar un gol per fora de joc en el minut 20, i també van reclamar dos penals no xiulats. El Peralada, per la seva banda, es trobava còmode amb les línies ben juntes i podia haver sentenciat a l'nici de la segona part amb una rematada de Chacón des de l'interior de l'àrea. L'assetjament vigatà a la porteria de Montero va acabar amb un penal que Puigdesens va convertir en l'empat (77').