2a divisió A

El filial respon com un gran

Barça B. Els homes d'Eusebio empaten en el temps afegit contra un dels millors equips de segona després de protagonitzar un partit intens i carregat d'oportunitats de gol

sporting2

barça b2

Un gran gol de falta d'Edu Bedia en el temps afegit va fer que el Barça B sumés un merescut punt ahir, al Miniestadi. Aquesta vegada, tot i que l'Sporting de Gijón va marcar en el minut 88, no hi va haver derrota en els minuts finals. Scepovic va marcar els dos gols dels asturians i Tonny Sanabria, el primer dels blaugrana. El filial va contestar a l'equip més en forma de la segona divisió oferint un partit de gran nivell.

En el seu retorn a la banqueta després de dos partits de sanció, Eusebio va voler ser valent. Contra la letal parella que formen Lekic i Scepovic, va prescindir de Bagnack, molt desafortunat a Múrcia la setmana passada, i va situar un migcampista, el capità Ilie, al costat de Sergi Gómez. El pivot va ser Samper i a la davantera no hi va haver sorpreses: Sanabria va ser titular en el que podria haver estat el seu últim partit com a blaugrana, al costat de Denis Suárez i Dani Nieto.

El paraguaià va ser, precisament, el primer a aparèixer. Ho va fer en dues accions clares que no van acabar en gol per ben poc, la primera a centrada de Planas i la segona, en una passada en profunditat d'Espinosa. Mentre el Barça B mirava d'aprofitar el bon moment de Denis Suárez per erosionar la defensa de l'Sporting, als asturians els calia molt menys per fer mal a la defensa blaugrana. Amb ben poca cosa, quan s'havia jugat un quart d'hora, van crear la seva primera ocasió: centrada des de la dreta i rematada de Scepovic amb el cap que va refusar com va poder Ortolà damunt la ratlla. I amb ben poca cosa també, només un minut després, van aconseguir el 0-1, amb el mateix protagonista, Scepovic, que va rematar al segon pal, aquesta vegada sense trobar resposta.

Dues maneres ben diferents d'entendre el joc es contraposaven ahir al Miniestadi. Si el filial del Barça aposta pel futbol combinatiu i precís, l'Sporting juga a esclafar el rival pressionant-lo i arraconant-lo fins que no pot respirar. En tot cas, la barreja d'aquestes dues propostes va donar com a resultat un senyor partit, intens i carregat d'oportunitats de gol. Abans que arribés l'empat, per exemple, Denis Suárez, per al Barça B, i Barrera i Lekic, per als asturians, haurien pogut cridar gol. Va ser, però, Tonny Sanabria qui ho va fer, poc després del minut 30, després de rematar des de l'àrea petita una passada de Carles Planes des de la línia de fons.

Les possibilitats de gol no van parar en els últims minuts de la primera part. Suárez –un altre cop–, Dani Nieto i Lekic van tenir el segon gol del seu equip a un pam. L'intercanvi de cops va afluixar, però, després del descans. Més ben endreçats al darrere, els homes d'Eusebio Sacristán van saber recular amb eficàcia per frenar el vigor de l'Sporting. Amb tot, els de Sandoval van poder marcar abans que Scepovic, un altre cop, arreplegués una pilota a l'àrea i l'enviés a la xarxa quan el partit moria. Per sort per al Barça B, i quan la derrota semblava inevitable, Edu Bedia va aparèixer per equilibrar definitivament el resultat amb un magistral xut de falta ja en el temps afegit.

BARÇA B: Ortolà; Patric, Sergi Gómez, Ilie, Planas; Samper, Espinosa (Joan Roman, 79'), Edu Bedia; Dani Nieto (Adama, 68'), Sanabria i Denis Suárez. SPORTING: Cuéllar; Luis Hernández, Iván Hernández, Bernardo, Canella; Santi Jara (Carmona, 80'), Sergio Álvarez, Casquero (Lora, 46'), Álex Barrera (Hugo, 69'); Lekic i Scepovic. GOLS: 0-1 (15') Scepovic. 1-1 (33') Sanabria. 1-2 (88') Scepovic. 2-2 (91') Edu Bedia. ÀRBITRE: José Luis Munuera Montero (andalús). Va ensenyar targeta a Iván Hernández, Casquero, Hugo i Bernardo. PÚBLIC: 3.206 espectadors al Miniestadi.

TONNY SANABRIA

Va marcar l'empat en el que podria ser el seu últim partit com a blaugrana

STEFAN SCEPOVIC

El serbi va marcar els dos gols de l'Sporting en una demostració de joc d'àrea

MOLT BON PARTIT

El filial ataca des de la combinació i l'Sporting esclafa el rival amb una intensa pressió

Deulofeu, a la llotja del Miniestadi

A.F.

Si durant la setmana ja va visitar la ciutat esportiva per saludar els jugadors del primer equip, ahir Gerard Deulofeu no es va voler perdre el partit del Barça B. El davanter de l'Everton, que es recupera a Barcelona de la lesió muscular que va tenir fa uns dies i que el farà estar de baixa entre sis i vuit setmanes, va seure a la llotja del Miniestadi per seguir el partit d'ahir a la tarda. Molt a prop de Deulo, però a la graderia, es va poder veure el jugador d'handbol Borja Fernández, que és a Barcelona concentrat amb la selecció de Qatar, on se'l va endur Valero Ribera, preparant la copa d'Àsia. Fernández, que abans de jugar a handbol va ser jugador de bàsquet a la Penya, és aficionat de l'Sporting de Gijón.