2a divisió A

Palafrugell s'afegeix a la llista de camps d'entrenament

Problemes. L'annex de Montilivi ha quedat malmès i la plantilla treballarà al terreny baix-empordanès partir de la setmana vinent

L'estadi Josep Pla i Arbonès, de Palafrugell, s'afegirà a partir de la setmana vinent a una llarguíssima llista de camps d'entrenament que el Girona ha utilitzat des que va pujar a segona A, fa sis anys. En aquest temps, el club ha estat incapaç de trobar o adaptar un terreny de joc de gespa natural a prop de la ciutat que posi fi al que ha estat una peregrinació contínua de la plantilla cap a altres camps.

Javi López no haurà dirigit ni una desena d'entrenaments, i dimarts vinent coneixerà el cinquè escenari diferent. Ja ha fet sessions a Montilivi, al camp annex (el més utilitzat i el que més descans necessita, ja que ha quedat molt malmès), a Torremirona (l'equip s'hi va exercitar ahir i hi tornarà a anar dimecres vinent) i a Vilablareix (la situació del camp és òptima, però la gespa artificial és un problema insalvable). Palafrugell s'afegirà a aquesta llista i la previsió és que, almenys en les pròximes setmanes, la plantilla el visiti com a mínim una vegada. De fet, la setmana del 6 a l'11 de gener començarà amb tres entrenaments en tres llocs diferents: dilluns a Montilivi, dimarts a Palafrugell i dimecres a Navata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)