2a divisió A

Records del 2006

Zona alta. El Lleida i el Nàstic, que es van enfrontar per últim cop al Camp d'Esports fa vuit anys a segona A, es veuen les cares amb l'objectiu de no allunyar-se de la zona de fase d'ascens

Les victòries ahir dels filials del Vila-real i l'Elx, que marquen la zona de fase d'ascens, posen pressió als perseguidors, com el Lleida i el Nàstic, que avui es veuen les cares en la primera jornada de la segona volta. L'última vegada que es van trobar al Camp d'Esports va ser el curs 2005/06, a segona A. Aquell partit és molt recordat pel club tarragoní, ja que es va disputar a la recta final de la competició, quan l'equip grana es jugava l'ascens a primera divisió i va desplaçar uns 6.000 seguidors a la capital del Segrià. A més, el Nàstic va guanyar (1-2), la qual cosa va suposar un altre gran pas cap a l'ascens, que es va segellar al juny. El Lleida, en canvi, no es va poder allunyar mai de les places de descens i va acabar baixant a segona B, categoria de la qual no s'ha mogut des de llavors. Per al partit d'avui, el Lleida té dues baixes sensibles, la del capità Pau Bosch i la del màxim golejador, Jaime Mata (9 gols), tots dos sancionats.

Per la seva banda, l'Hospitalet, que rep el València Mestalla, vol allargar el bon final de primera volta amb una nou triomf que el continuï apropant a dalt.

L'altre duel d'avui entre equips catalans enfronta el Prat i el Badalona, dos equips obligats a guanyar. El triomf aniria bé sobretot als pratencs, que ja fa setze partits que no aconsegueixen els tres punts i s'enfonsen perillosament en l'última posició. El darrer fitxatge, el del migcampista Ramon Borrell, va entrar ahir a la convocatòria. I el Badalona necessita la victòria per allunyar-se de la zona de descens i fer encara més bons els dos últims resultats: el triomf contra l'Huracán i l'empat al camp del Lleida.

Al Sant Andreu, que rep la visita de l'Alcoià, tercer, també li cal guanyar per distanciar-se del perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)