2a divisió A

Un matí d'alta tensió a El Molinón

La polèmica. El duel de la jornada va acabar amb cinc expulsats (tots de l'Sporting), baralles i denúncies d'agressió

Havia de ser el partit més atractiu, ja que enfrontava dos clàssics de primera i candidats a tornar a la màxima categoria, però es va convertir en un dels duels amb més polèmica i tensió del curs. L'Sporting-Saragossa de diumenge al matí va tenir cinc expulsions –totes per part dels locals, tres jugadors i dos tècnics–, insults, baralles i denúncies d'agressió. Fins i tot el director esportiu del club asturià, Raúl Lozano, va saltar al camp després del xiulet final de l'àrbitre amb actitud agressiva cap als futbolistes visitants, per la qual cosa, després va haver de demanar disculpes mitjançant un comunicat.

Els ànims es van escalfar poc abans del descans, a causa d'una dura entrada del local Nacho Cases, que va provocar una picabaralla que es va aguditzar rumb als vestidors. En aquell moment, va ser expulsat el preparador físic de l'Sporting, Ignacio Sancho, segons l'acta arbitral, per haver donat un cop de mà a la cara al jugador del Saragossa Álvaro González, que va veure una targeta groga. Hi va haver, però, més involucrats en la baralla, ja que el tècnic local, José Ramón Sandoval, va rebre un cop a l'ull per part del segon entrenador del Saragossa, Ángel Rodríguez, que va denunciar que prèviament Sandoval l'havia insultat i intentat agredir. Fonts del Saragossa indiquen que després del partit el tècnic de l'Sporting va intentar pujar a l'autobús dels aragonesos, un fet que els agents de seguretat van haver d'impedir. Sandoval, que va seguir la segona meitat amb un ull de vellut i que també va acabar expulsat per protestar, es planteja presentar una denúncia contra Rodríguez. “El que passa al camp queda al camp, però quan una persona té l'ànima negra ha d'estar assenyalat. No pot ser que l'encarregat d'expulsar el meu preparador físic, d'agredir un dels meus jugadors i d'insultar-me i agredir-me a mi no li passi res”, va afirmar Sandoval.

La segona meitat va estar marcada per l'actuació de l'àrbitre, molt protestada a la graderia d'El Molinón. Antonio Santos Pargaña –que després del partit va haver de tancar el seu compte de Twitter–, va expulsar per doble amonestació tres jugadors de l'Sporting: Luis Hernández (53'), Iván Hernández (68') i Nacho Cases (82'). El Saragossa va marcar el 2-2 amb un futbolista més, i quan ja jugava amb tres més, va fallar un penal i, en l'últim minut, va aconseguir el gol de la victòria. Després, els nervis i la tensió van continuar.

El Saragossa va consumar la remuntada quan jugava amb tres futbolistes més

INFERIORITAT CLAU

El director tècnic local va saltar al camp al final del partit amb actitud agressiva

MOLTS NERVIS

Sandoval va acabar amb un ull de vellut després d'una picabaralla en la mitja part

La ratxa de l'Sporting, frenada

El tres punts del partit d'ahir tenien importància perquè enfrontaven dos dels grans de segona A. La victòria hauria servit a l'Sporting per empatar a punts amb el Deportivo, que va empatar a Jaén al capdavant de la classificació. La derrota, la segona de la temporada a El Molinón, talla la dinàmica positiva de l'equip asturià, que feia vuit partits que no perdia. Pel que fa al Saragossa, que no havia marcat cap gol en els dos últims partits (un empat i una derrota), la victòria d'ahir li serveix per escalar del desè al sisè lloc i situar-se en zona de fase d'ascens. En una classificació igualadíssima, l'equip aragonès queda a només tres punts de l'Sporting, segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)