2a divisió A

Fi del retorn de Miguel Álvarez a segona A

2a divisió A. L'Alcorcón fa fora el tècnic pels mals resultats i el relleva per Bordalás, que va dur els madrilenys a la fase d'ascens l'any passat

Miguel Álvarez tenia aquesta temporada l'oportunitat de tornar a reivindicar-se com a entrenador de segona A. Després d'unes bones experiències en la categoria de plata fa una dècada amb el Terrassa i el Ciudad de Murcia, el tècnic de Jaén va entrenar diversos equips a segona B, com ara el Llorca, el Badalona, el Leganés i l'Hospitalet. Va ser en aquest últim club on va viure els millors èxits, especialment el títol de lliga de la temporada passada, que no va poder rubricar amb l'ascens de categoria, però que li va valer l'oportunitat de tornar a entrenar a segona A, ja que l'Alcorcón el va fitxar. Però els mals resultats li han passat factura, i dimarts a la nit va ser destituït amb l'equip en la dissetena posició, a un sol punt de la zona de descens, que ja havia ocupat algunes jornades.

Curiosament, el seu substitut és Pepe Bordalás, el tècnic que la temporada passada va portar l'Alcorcón a disputar la fase d'ascens. Precisament, el llistó de les últimes temporades és el que ha condemnat Miguel Álvarez, que només ha aconseguit set victòries en els 24 partits en què ha dirigit l'equip madrileny. D'aquests set triomfs de l'Alcorcón, només tres els ha obtingut com a local, i de l'últim ja en fa quatre mesos. Les pitjors estadístiques dels madrilenys són en l'aspecte ofensiu. És, juntament amb el Mirandés, l'equip menys realitzador de segona A, amb 23 gols, i en els últims set partits a casa només n'ha marcat dos.

De res li ha servit, a Álvarez, el bon rendiment del seu equip en la copa, en què va eliminar un equip de primera divisió, el Granada, i es va quedar a les portes dels quarts de final en perdre en els últims minuts de l'eliminatòria contra l'Espanyol.

Miguel Álvarez és el sisè tècnic rellevat aquesta campanya a segona A. Abans ho han estat Toril per Díaz al Castella; Salamero per Olmo al Sabadell; Natxo González per Mandiá a l'Alavés; Arconada per Terrazas al Mirandés, i Ricardo Rodríguez per Javi López a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)