Territorial

TONI SÁNCHEZ SÁNCHEZ

ENTRENADOR DEL QUART, DE SEGONA CATALANA

“M'he trobat un grup de jugadors espectaculars”

“Em va ajudar molt treballar per a la base del Figueres i el Gironès-Sàbat”

“Hi ha massa condicionants per implantar res”

President
Xavier Carreras Foraste (2a temporada)
Entrenador
Toni Sánchez Sánchez (1a temporada)
Estadi
Municipal de Quart (500 espectadors)
Web
www.uequart.cat
Xarxes socials
Twitter: @UEQuart
Contacte
Adreça: carrer Modeguer, 37, Quart (Gironès) Contacte: uequart@gmail.com
Si en les últimes jornades som a la part alta de la taula i arribem amb possibilitats per a tot, no renunciarem a res

Toni Sánchez va deixar l'equip juvenil del Figueres per agafar les regnes del Quart. Amb molts de canvis respecte a la plantilla de la temporada passada, els gironins van tenir un inici de curs dubitatiu que han deixat enrere després de perdre només un matx en les últimes tretze jornades de lliga. El Quart, tercer classificat, lluita cos a cos amb diferents equips per accedir a la segona plaça, que dóna dret a participar en la promoció d'ascens a primera catalana.

La dinàmica que estan passant és a l'abast de pocs equips, no?
Sí. Hem agafat una bona dinàmica, cosa que al principi no vam poder aconseguir. Tampoc era normal ja que mereixíem algun punt més, però cal dir que ara també hi ha hagut algun partit en què mereixíem menys. Estem contents ja que la ratxa és molt bona i ens ha situat a la part alta de la classificació.
El pròxim partit, contra el Torroella. Un rival directe?
La lliga és molt competitiva i igualada. És molt difícil eliminar rivals amb els partits que encara queden. En la primera volta vam guanyar 4-2 el Torroella, però s'han reforçat molt i bé. Seran perillosos, i més al seu camp, on són un rival dur.
Objectius del Quart?
Quan em van fitxar es va establir que un bon objectiu seria quedar entre els cinc primers classificats. En Pep Triadú havia fet bones campanyes i volem seguir la mateixa línia. Si en les últimes jornades arribem amb possibilitats per a tot, no renunciarem a res.
Sis victòries, quatre empats i cap derrota a casa. És aquí on s'han de continuar fent forts, no?
En la segona volta han de venir els equips que són a la part mitjana-alta, com ara el Calonge o el Can Gibert, i hem d'intentar continuar forts per mantenir la imbatibilitat i poder aspirar a tot.
La plantilla va experimentar molts canvis a l'estiu. Ha costat acoblar els nouvinguts?
Sí que ha costat. Els resultats del començament estaven determinats per aquest aspecte. Hem fet setze fitxatges i només s'han quedat deu jugadors respecte a l'any passat. Ha costat que ells s'adaptin a mi i jo a ells. M'he trobat amb un grup de jugadors espectaculars i m'ho estan posant molt fàcil.
Així doncs, està content amb la plantilla que té?
Molt content. Una part de l'èxit és la gran unió que hi ha entre tots i les ganes que tenen de superar-se i arribar a poder aconseguir fites més ambicioses, com ara la promoció o l'ascens.
Disposa de jugadors joves a la plantilla. El fet d'haver treballat en el futbol de base anys enrere l'ha ajudat molt?
Sí que em va ajudar molt. Vaig estar al juvenil del Figueres i anteriorment he estat molts anys al Gironès-Sàbat, en el seu futbol de base. Conec bona part de la plantilla i sé quin rendiment puc treure de cada un d'ells.
Quines són les claus de la bona trajectòria del Quart?
Intentem ser sòlids defensivament i tractar molt bé la pilota per arribar moltes vegades a la porteria rival amb la màxima qualitat possible.
Però potser en aquestes categories costa més implantar un estil propi, no?
M'he trobat que en l'àmbit del futbol de base els jugadors només estudien i es poden implicar molt més en el futbol. No tenen tantes preocupacions ni condicionants. Ens hem trobat amb problemes amb la feina dels jugadors: uns estudien a Barcelona, d'altres han estat pares, etc. Això fa que els entrenaments no siguin com volem, tot i ser 25 a la plantilla. Massa condicionants per poder assolir l'excel·lència i l'estil que vull.
Realment l'Escala és el millor equip del grup?
Han fitxat molt bé. Han invertit diners i disposen de jugadors amb experiència a tercera com en Ricard Ferrer [exjugador del Figueres]. Són un bloc molt dur i aprofiten les ocasions de gol amb en Sile i altres jugadors ràpids i bons. De totes maneres, hi ha equips com el Camprodon, l'Abadessenc o fins i tot el Can Gibert, tot i que s'ha desinflat en les últimes jornades, que estaran amb nosaltres a la part alta de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)