2a divisió A

A Mallorca no val a badar

Barça B. Els homes d'Eusebio Sacristán visiten Mallorca amb la voluntat de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives contra un equip que ha canviat d'entrenador aquesta setmana

La situació institucional del Mallorca ha estat ben moguda durant l'última setmana. Després de l'empat contra el Mirandés, el club va destituir el seu entrenador, José Luis Oltra. El possible substitut ha creat moltes controvèrsies entre els accionistes del club durant tota la setmana i, finalment, Lluís Carreras, ha aconseguit la banqueta balear. L'extècnic del Sabadell serà l'encarregat de guiar el Mallorca cap a l'ascens de categoria, un objectiu que semblava innegociable en l'inici de la temporada. El tòpic diu que “entrenador nou, victòria segura”, però el Barça B això no s'ho pot permetre. El conjunt d'Eusebio encadena dues derrotes consecutives i ha de donar un cop a la taula per no continuar baixant llocs en la classificació. La derrota contra el Recreativo de Sergi Barjuan la setmana passada era un resultat possible en els plans del filial a principi de curs, però va deixar al descobert la poca contundència atacant dels d'Eusebio. El Recre va materialitzar l'única ocasió que va tenir i es va defensar fins al darrer minut del partit sense passar angúnia.

Edu, alta; Samper, baixa


El mig del camp blaugrana de la setmana passada va ser un pèl atípic. Illie, que havia exercit de central durant tot el curs, va cobrir les espatlles de Babunski, el suplent per excel·lència del mig del camp, i d'Espinosa. Aquest últim, un habitual. Samper, amb molèsties, va entrar en la segona part per redirigir el rumb blaugrana, però avui no podrà seure ni a la banqueta de l'Iberostar Estadi perquè va veure la cinquena targeta groga. Edu Bedia tornarà a l'onze per posar aquell punt necessari de velocitat a la creació i fer temible l'atac blaugrana. A l'eix de la defensa tornarà Bagnack, que desplaçarà Planas al lateral esquerre. Grimaldo va demostrar contra el Recre que no està a un nivell òptim per a les grans ocasions. Amb el de Sant Celoni, el Barça B guanya profunditat i un argument atacant menys previsible.

El candidat a l'ascens


El Mallorca va partir de les posicions més avançades en la graella de sortida de la segona divisió. Després de mantenir, en bona part, el grup que va baixar el curs passat, els balears es van reforçar amb joves de nivell i amb jugadors de futur. Oltra no ha sabut tocar la tecla necessària per fer girar un engranatge amb jugadors de la talla d'Iriney, Hmed o l'exblaugrana Martí Riverola. Ara, amb Carreras, les possibilitats d'ascens estan a l'expectativa de resoldre's. De totes maneres, per al Barça B no val a badar amb els problemes dels altres.

LES FRASES

Volem canviar la dinàmica d'aquests últims dos partits. Havíem aconseguit una bona línia i ara hem tingut una petita caiguda
El Barça B és l'equip més difícil de contrarestar pel talent que tenen els jugadors
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL MALLORCA
El Mallorca està en un moment de canvi i és una incògnita. Hem d'anar amb molta precaució
Eusebio Sacristán
TÈCNIC DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)