2a divisió A

El Terrassa s'enganxa de ple en la pugna per pujar

Tendències oposades. El homes de Miki Carrillo van suar de valent per superar una Grama molt voluntariosa que continua a la deriva

Juancho va ser ahir el gran protagonista en el triomf del Terrassa contra la Grama. L'extrem, convocat per la baixa de Javi durant l'escalfament, va desencallar un conjunt vallesà molt espès que no va existir en la primera meitat gràcies al bon joc dels locals, que es van avançar mitjançant Pau. La seva aparició en el segon temps va ser clau, atès que va empatar en la primera acció de què va disposar després d'una magnífica assistència de Pedro. Això va fer que el Terrassa es recuperés del pobre joc ofert durant els primers 45 minuts, i anés a buscar el triomf, amb més fe i ganes que no pas bon futbol. Els egarencs van aconseguir l'1-2 poc després, amb una jugada d'estratègia al balcó de l'àrea que la defensa colomenca no va saber tallar i que Gallard (61') va resoldre amb encert. La derrota enfonsa una mica més la Grama, que continua a la deriva, mentre el Terrassa s'apropa cada cop més a la zona de promoció d'ascens.


TERRASSA2


GRAMENET1

GRAMENET: Juanmi, Daisuke, Jona (Poño, 85'), Ríos, Víctor, Ibo, Brian, Mendoza (Einart, 69'), Oriol, Morales i Pau (Pipo, 84'). TERRASSA: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Montero, Àlex Alba, Juli, Gallar, Batanero, Pedro (Josep, 69'), Jaime (Montoro, 46') i Maldonado (Juancho, 46'). GOLS: 1-0 (35') Pau. 1-1 (48') Juancho. 1-2 (61') Gallar. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Daisuke, Ríos, Mendoza i Morales, i als visitants Gallar, Pedro i Batanero. PÚBLIC: Unes 250 persones al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)