2a divisió A

La fase final, entre la Nova Creu Alta i Montilivi

Copa Catalunya. Tant el Sabadell com el Girona han ofert el seu estadi com a escenari per a les semifinals de la competició. La data s'haurà d'acordar amb el Barça i l'Espanyol

L'endemà de classificar-se per a les semifinals de la copa Catalunya, gràcies al triomf al camp de l'Ascó en la tanda de penals, el Sabadell va fer arribar a la federació catalana la proposta de la Nova Creu Alta com a escenari de la penúltima eliminatòria. La candidatura s'afegeix a la del Girona, que ja havia contactat molt abans –al novembre, quan l'equip gironí encara tenia pendents els quarts de final– per oferir Montilivi. El club gironí confia que la seva proposta s'imposi, no només per l'antelació amb què ho va demanar, sinó també perquè fa més temps que no s'organitzen ni semifinals ni finals a les comarques gironines. La federació té decidit repetir el format de la temporada passada, amb un dia programat per a les dues semifinals –es van jugar el Llagostera-Espanyol i el Nàstic-Barça al Nou Estadi de Tarragona– i deixar per més endavant la final. I a diferència de la final, en què estudiaria diversos possibles escenaris, només preveu que organitzi les semifinals un dels clubs implicats, fet pel qual s'haurà de decidir entre Montilivi i la Nova Creu Alta. Per fixar la data, s'haurà de tenir en compte la disponibilitat del Barça –amb el calendari molt més carregat, tot i que podria acabar enviant-hi el filial– i l'Espanyol. El primer pas de la federació serà convocar tots els interessats a una reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)