2a divisió A

Partit trampa al Mini

Barça B. El filial blaugrana rep al Miniestadi la Ponferradina, un equip tocat per els darrers resultats que ha sumat però que és expert a generar problemes al joc de possessió dels d'Eusebio

No estan en el millor moment. No passen per la bonança que van viure la temporada passada en l'any del seu ascens a segona divisió. Només han sumat un triomf en les nou últimes jornades i 8 punts dels últims 27 possibles. La Ponferradina viu un panorama complicat de portes endins, però no vindrà al Miniestadi a passejar-se.

De fet, els castellans van superar el filial blaugrana al Toralín per la mínima (1-0) amb una diana de penal. A Ponferrada, els locals van aplicar a la perfecció el guió que el seu tècnic, Claudio Barragán, va plantejar dins el vestidor: tancar-se amb pany i forrellat i esperar les poques oportunitats que cedissin els blaugrana. I en van arribar un parell, una d'elles de penal, per mans, que Fofo es va encarregar de transformar amb un toc deliciós a l'estil Panenka. El clàssic guió basat en la plantada de l'autobús i el gol de penal es complia a la perfecció. I demà, al Mini, la voluntat dels castellans és que la trama torni repetir-se.

Al davant es trobaran un Barça B més madur i més fet. Un filial diferent a l'equip tendre que va viatjar a Ponferrada. Un Barça que, a poc a poc, va creixent. Un conjunt blaugrana que la setmana passada va guanyar el Mallorca amb solvència, tot i uns últims instants de patiment.

Una mitja de luxe

A Mallorca, el filial va jugar amb un mig del camp pivotat pel capità, Illie. Samper, l'habitual comandant en cap, estava sancionat i torna a avui a la convocatòria. Amb ell, el triangle que formen el barceloní, Espinosa i Edu Bedia tornarà a brillar dins de la munió d'homes que acumularà la Ponferradina al mig del camp. Ié, que va fer un bon paper a Mallorca, formarà a l'eix de la defensa amb Sergi Gómez. Les bandes seran les de sempre: Patric a la dreta i Planas a la esquerra. A l'atac, Denis ocuparà una banda i Sandro la punta, però Adama i Nieto s'han de repetir l'extrem dret. Alternatives diferents per a un filial que no es pot deixar atrapar en la trampa de la Ponferradina.

EL TÈCNIC

Sandro va estar molt bé en les desmarcades i donant alternatives. Això és una molt bona notícia per a nosaltres
La Ponferradina és un equip molt dur, solidari i complicat. Li tenim molt de respecte
Eusebio Sacristán
Entrenador del barça b

Sandro, l'ariet

La punta d'atac del Barça B és una de les posicions que ha tingut més inquilins des de l'inici del curs. Hi han passat jugadors com ara el canari Sandro, Dongou, Sanabria o, fins i tot, Denis Suárez, exercint de fals nou. El camerunès va ser el primer a guanyar-se la confiança del tècnic, però, ben aviat, Eusebio es va fixar en Sandro. L'amor pel canari va durar quatre jornades i, a partir d'aquí, el tècnic va anar alternant entre el dos nous purs i Denis que, alguna vegada, va figurar com a referència atacant. Tot es va paralitzar quan Tony Sanabria va picar a la porta del filial i va revolucionar els onzes d'Eusebio. Però Dongou es va fer fort davant les adversitats i va encadenar diversos partits sent el titular indiscutible. La setmana passada, Sandro va rendir molt bé i es perfila com el nou de les properes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)