2a divisió A

Empat a ben poca cosa

Barça B. El filial blaugrana signa taules amb el Deportivo de la Corunya en un dels escenaris més complicats de la segona divisió i encadena tres jornades sense conèixer la derrota

barça B0


Deportivo0


Els aficionats que es van citar ahir a Riazor es van avorrir. El filial blaugrana ja va flirtejar la setmana passada amb l'empat a zero, però a última hora ho va resoldre tot un penal que va acabar donant la victòria al Barça contra la Ponferradina. Ahir, però, res va poder trencar l'empat a zero inicial. Tant el Deportivo com el Barça B van plantejar el partit amb molt respecte de cara al rival. Tant respecte que les ocasions van ser escasses i els gols van brillar per la seva absència.

El duel enfrontava un equip que lluita per ser l'any vinent a primera divisió i que, amb un triomf, es podia posar líder provisional de la lliga, i un filial que guanyant feia un pas endavant per enganxar-se al grup capdavanter de la lliga. Els dos conjunts es van tutejar en el primer tram del partit, però la por d'encaixar gols els va abocar a un joc planer i sense profunditat. El filial blaugrana, comandat per Denis Suárez, que tornava a jugar a la zona ampla per la baixa d'Espinosa, ho va intentar tímidament amb una internada per la banda dreta de Patric, però Lux va intervenir amb seguretat. Denis era amo i senyor d'un mig del camp poc vigilat pel Dépor, però en arribar a terreny gallec les idees es difuminaven.

Els locals, també planers i poc verticals en el joc d'atac, es van trobar amb una primera ocasió clara després d'una errada en la creació del Barça. Patric va fer una mala entrega per a Edu Bedia i Juan Carlos va trobar un passadís dins la defensa blaugrana. El xut de l'atacant gallec el va desviar lleugerament Masip amb la punta dels dits per evitar l'1-0. La resposta blaugrana la va protagonitzar Sandro, que va rebre una passada interior excel·lent d'Illie i es va plantar davant del porter rival, però no va estar encertat en la passada de la mort. En una jugada gairebé calcada, Sandro es va tornar a plantar davant de Lux i va armar la cama per xutar, però la seva rematada se'n va anar per la línia de fons després de fer un misto.

Els canvis no milloren res

La segona meitat no es va diferenciar gaire de la primera. El Dépor va sortir voluntariós a intentar trencar l'empat a zero, però es va quedar en això, en un intent. Rabello es va erigir, per la banda esquerra, en el valor més vàlid dels locals per fer mal a la defensa blaugrana, però el bloc defensiu del Barça no va concedir possibilitats. Eusebio va fer el primer canvi ben aviat i va donar sortida a Adama. L'extrem va suplir Dani Nieto, espès ahir, i va protagonitzar, sense èxit, un parell de cavalcades marca de la casa per la banda dreta de l'atac blaugrana. Samper, que també va sortir en el segon temps, va imprimir criteri i ordre, però tampoc va trobar el camí del gol. Els locals només van notar l'alè al clatell del filial amb una rematada de Sandro que va sortir massa creuada.

La del davanter canari del Barça va ser l'única ocasió destacable d'un filial que ahir va sumar un punt important en un dels escenaris més complicats de la lliga i contra un dels màxims aspirants a pujar de categoria.

L'ALTERNATIVA ATACANT NO DÓNA BON RESULTAT

Després de no jugar contra la Ponferradina per sanció, el camerunès Dongou va tornar a l'onze titular. Ho va fer en una posició que no és la seva, però que serveix a Eusebio com a via d'escapament en dies en què les baixes perjudiquen la plantilla. Dongou va jugar, en un principi, a la banda dreta, i Sandro va ocupar el centre de l'atac. L'escenari no era el més idoni, perquè el Dépor és un dels equips més ferms de la categoria, però ni Dongou ni Sandro van estar encertats de cara a porteria i el caseller blaugrana va quedar a zero. Eusebio haurà de seguir provant combinacions per tocar la tecla idònia i que l'equip estigui més fi de cara a porteria.
DEPORTIVO: Lux, Insua, Marchena, Lopo, Seoane, Juan Domínguez, Bergantiños, Rabello (Antonio Núñez, 84'), Laure, Juan Carlos (Sissokó, 61') i Toché (Luis Fernández, 72'). BARÇA B: Masip, Patric, Sergi Gómez, Edgar Ié, Planas, Illie, Edu Bedia, Denis Suárez (Grimaldo, 83'), Dani Nieto (Adama, 61'), Sandro Ramírez i Dongou (Samper, 71'). ÀRBITRE: Ocón Arráiz (col·legi de la Rioja) T.G.: Juan Domínguez (80') i Bergantiños (85'). PÚBLIC: 19.355 espectadors.
El Dépor ho té tot per ascendir, però s'ha d'afinar cada setmana. Si ho fa, tindrà possibilitats
Eusebio Sacristán
Entrenador barça b
En la primera part, hem dominat i, en la segona, ens ha tocat defensar-nos i fer una feina important. I ho hem fet molt bé
Els jugadors han viscut un partit de veritat. Un partit dels que viuran en el futur. Han jugat amb molta personalitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)