2a divisió A

Deixen de ser casualitat

Sabadell. El conjunt d'Olmo ha rebut tres severes golejades des que va començar l'any 2014. Al principi l'equip les va justificar com a “circumstàncies”, però es repeteixen cíclicament

Sense excuses s'ha quedat el Sabadell, que dissabte passat va rebre una altra golejada. És la tercera vegada que els arlequinats surten escaldats d'un partit aquest 2014: les desfetes contra el Mallorca (4-1), l'Alavés (0-4) i Las Palmas (5-0) han arribat en un interval de dos mesos i escaig.

Dissabte passat Miquel Olmo no va voler excuses després de la maneta que li va etzibar Las Palmas. “El rival ha estat insultantment superior i no hem trobat resposta durant el partit per entrar-hi i competir. No hi ha cap excusa ni cap justificació”, va afirmar l'entrenador del Sabadell, queixós sobre el moment en què es produeix la desfeta: “El que m'irrita i m'enfada és que veníem d'un bon nivell defensivament parlant, i hem ofert la nostra pitjor versió.”

Sense encaixar

El Sabadell no havia encaixat en els tres partits anteriors a la visita a l'Estadi de Gran Canària. L'equip no havia estat tan bé defensivament com mostren les xifres, per bé que Nauzet es va mostrar com el salvador de l'equip a Jaén i contra el Girona a casa.

Las Palmas va aprofitar les mancances del Sabadell al darrere per castigar-lo amb cinc gols. Sobretot a partir de l'absència de Juanjo Ciércoles, que sovint marca la pauta defensiva de l'equip com a pivot. “Veníem d'una victòria per 4-0, i Juanjo i Cristian no hi havien participat. Vam fer només un canvi [Hidalgo per Carlos]”, va explicar Miquel Olmo, amant de tocar el mínim possible quan l'equip guanya.

Mirar endavant

“Hem de girar full ràpidament i pensar ja en els dos següents partits”, afirmava Manuel Gato, que no va voler donar gaires voltes a les raons de la golejada. L'extrem es va limitar a explicar que l'equip necessita mirar endavant per no fer-se gaire sang, tot i que aquestes derrotes s'han repetit, combinades amb bons resultats, contínuament al llarg dels últims tres mesos. “Han estat les circumstàncies. L'equip ha encaixat massa aviat i després hi ha hagut jugades en què s'han comès errades que ens han costat gols.”

Contra el Mallorca, el vestidor també va parlar d'un fet circumstancial, ja que el 4-1 en contra es va produir després d'una ratxa de quatre victòries seguides –“és estrany que al nivell que entrenem ens emportem aquest resultat”, va dir aleshores Olmo–. Contra l'Alavés (0-4), ja van començar a assumir les culpes –“hem estat desconnectats i irreconeixibles”–, però aquesta setmana, a banda del discurs del seu entrenador, l'equip no li vol donar gaires voltes més. Potser caldrà per posar remei definitivament a un problema que, resultat a banda, malmet la imatge.

Tres golejades cada temporada

Des que el Sabadell és a la segona divisió A, el conjunt arlequinat rep cada temporada tres golejades de mitjana. La campanya passada, l'aleshores equip dirigit per Lluís Carreras les va rebre totes en la segona volta després d'un inici fulgurant. En la jornada 25 (Almeria 5-Sabadell 1), a la 31 (Sabadell 0-Las Palmas 4) i a l'última (Alcorcón 4-Sabadell0).

Fa dos cursos, el conjunt arlequinat també va patir tres golejades (el rival va anotar com a mínim quatre gols amb més de tres de diferència). Va ser en la jornada 12 en el debut de Jorge d'Alessandro al capdavant del Nàstic (5-0), en la jornada 16 (Celta 4-Sabadell 1) i al final de la primera volta, en la jornada 19 (Sabadell 1-Valladolid 4). Aquesta temporada, els vallesans han esgotat aquesta mitjana en els últims tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)