2a divisió A

L'Europa confirma la recuperació contra el Rubí

Tornen al segon lloc. Un gol de Roberto Camacho torna a posar el conjunt gracienc a un partit de la primera posició en detriment d'un rival que torna a sortir de l'aristocràcia de la taula

RUBÍ0


EUROPA1


L'Europa sembla haver redreçat el rumb després de sumar 7 punts dels últims 9 possibles i de vèncer el Rubí en un partit que es va decidir gràcies a un solitari gol de Roberto Camacho. A més, els de Pedro Dólera tornen a places de promoció d'ascens a costa del seu rival d'ahir, que cau a la sisena posició.

L'Europa es va beneficiar d'un gol matiner per afrontar el partit amb tranquil·litat. Als 11 minuts, en la primera aproximació del partit, Camacho rematava a boca de gol una assistència de Cano en una falta lateral. Després del gol, els escapulats van poder sentenciar el partit en uns primers 45' en què el Rubí no va xutar cap vegada a porteria. En el 15', Cebri va rematar massa fluix un ràpid contraatac, i en temps de descompte, Segovia va treure amb els peus un gran xut de Camacho. Per a la polèmica, dues jugades que haurien pogut canviar el guió del partit. Primer, un possible penal sobre Matamala que hauria suposat, a més, l'expulsió d'Alberto (21'), i després (36'), un gol anul·lat a Javi Sánchez per fora de joc.

A la represa, els de Julià Garcia, desapareguts en el primer temps, van fer un pas endavant. Amb tot, només van poder gaudir d'una ocasió de gol, quan a un quart d'hora del final una internada d'Ernest va acabar amb un xut al lateral de la xarxa. Amb el gol d'avantatge, els locals van haver de patir fins al xiulet final per conservar la victòria.

ELS VESTIDORS

EUROPA: Leva; Cano, Alberto, Víctor Duran, León; Rovira (Javi Lara, 79'), Marc Esteban, Vivó, Camacho (Aitor, 82'); Javi Sánchez, Cebri (Guzmán, 64'). RUBÍ: Segovia; Kike, Capó, Fontanils, Castell (Zambudio, 75'); Cervantes (Roger, 59'), Héctor; Ferran Vila, Collado, Àlex Pla (Ernest, 46'); Matamala. GOLS: 1-0 (11') Camacho. ÀRBITRE: Molina Fernández (Sabadell). T.G.: Als locals Camacho, Alberto, Víctor Duran, Guzmán, Javi Lara, Rafa Leva i Javi Sánchez; i als visitants Matamala, Castell i Héctor. PÚBLIC: 809 espectadors.
Crec que hem merescut l'empat tot i que a l'Europa, si no és al contraatac, costa fer-li un gol
Julià Garcia
entrenador del rubí
No hem fet un joc molt vistós però en aquests moments cal guanyar sigui com sigui
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'EUROPA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)