Territorial

Traçat el camí de Catalunya en la fase intermèdia

Copa de les Regions. La selecció amateur s'enfrontarà als combinats moldau –amfitrió–, ucraïnès i nord-irlandès del 23 al 27 de setembre

La selecció catalana amateur ja sap tots els detalls de la fase intermèdia de la copa de les Regions de la UEFA, que disputarà després d'haver guanyat la fase estatal i que donarà accés al guanyador a la fase final, amb seu i data per determinar, presumiblement el mes de juny de l'any que ve. El combinat de Toni Almendros, format per futbolistes del grup català de tercera divisió, afrontarà la fase intermèdia a Moldàvia entre el 23 i el 27 del mes de setembre que ve i tindrà com a rivals els equips representants del país amfitrió, d'Ucraïna i d'Irlanda del Nord. El guanyador serà el que lluitarà pel títol continental contra els vencedors dels altres set grups de la fase intermèdia.

Les seleccions participants s'allotjaran durant la competició al Technical Centre de la localitat de Valul Lui Voda, que és la ciutat esportiva de l'Associació de Futbol de Moldàvia. Remodelat el 2002 gràcies a una subvenció de la FIFA, disposa de dos camps de futbol de gespa natural i un de natural, un hotel, un restaurant i un centre mèdic.

En l'edició passada, Catalunya va ser la campiona de la fase estatal i del seu grup de la fase intermèdia, i només els penals en la gran final contra el Vèneto, que era l'amfitrió de l'última fase, la van apartar del títol.

Ucraïna-Catalunya
23/9
A Chisinau (Moldàvia)
Irlanda N.-Moldàvia
23/9
A Vadul Lui Voda (Moldàvia)
Ucraïna-Irlanda N.
25/9
A Orhei (Moldàvia)
Moldàvia-Catalunya
25/9
A Vadul Lui Voda (Moldàvia)
Moldàvia-Ucraïna
27/9
A Vadul Lui Voda (Moldàvia)
Catalunya-Irlanda N.
27/9
A Ternovca (Moldàvia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)