Girona

“Quan el cap i el cor volen, les cames van”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Independentment del resultat, hauria estat igual de satisfet de la imatge i de l'esforç de l'equip”, va admetre després del partit l'entrenador del Girona. No hi ha cap dubte, però, que amb el punt al sarró la satisfacció interna de Pablo Machín era superior a la que hauria tingut si el seu equip no hagués marcat l'1-1 al límit. “El gol ha arribat fruit de l'empenta i de l'ambició. Tenim uns jugadors que es deixen l'ànima al camp i l'afició ha d'estar molt orgullosa d'aquests futbolistes, que no paren fins al minut 95.”

L'entrenador del Girona va destacar que l'empat era el resultat més just: “Si valorem el domini, que ha estat altern; les ocasions, que han estat repartides; els moments dels gols, tots dos en el temps afegit, estarem d'acord que el punt que hem acabat sumant és molt merescut.” Machín hi va afegir que, amb 10 punts de 12 possibles (més el fet d'haver superat la primera eliminatòria de copa), l'arrencada de l'equip satisfà totes les expectatives: “De mica en mica deixa de ser casualitat i cada vegada comença a ser més cert que som un equip difícil de guanyar. Amb aquesta premissa, tenim molt de guanyat per arribar a l'objectiu. Però hem d'insistir i també creure'ns-ho. I que es continuïn entrenant igual de bé, tant els que juguen com els que ara no ho fan o no ho fan tant, perquè ajuden a fer pujar el grau de competitivitat.”

Machín va valorar molt que el seu equip no s'ensorrés amb l'1-0 en un gran escenari com El Molinón. “Aquesta reacció a Montilivi hauria estat més lògica. En un escenari amb 15.000 espectadors, costa més.” El tècnic va destacar l'esforç de tots els jugadors, sobretot en el tram final de partit: “En la primera part, l'Sporting gairebé no ha fet faltes, però en la segona ha tallat el joc contínuament per intentar tallar-nos el ritme. I tot i això hem insistit. Quan el cap i el cor volen, les cames van. I hem trobat el premi. Hem estat incisius, perillosos, sòlids i també solidaris.”

Machín no vol mirar gaire el calendari: “Sóc d'aquells que no van més enllà del següent partit.” Qui visitarà Montilivi serà ni més ni menys que el Betis, el màxim favorit: “Hem de tractar de recuperar la gent i intentar mantenir la línia. Si ho fem, el més normal és que donem la cara i sumem molts punts”.

RES PER PERDUT

“Aquests jugadors s'hi deixen l'ànima. L'afició n'ha d'estar molt orgullosa”

EL RESULTAT

“Pel domini, les ocasions i el moment dels gols, l'1-1 és just i el punt, merescut”

LES SENSACIONS

“De mica en mica deixa de ser casualitat que siguem un equip difícil de guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)