Territorial

La Jonquera venç el derbi del joc vistós i ofensiu

1a catalana. Només la major efectivitat de cara a porteria de la Jonquera va desequilibrar un partit amb moltes ocasions de gol de principi a fi

la jonquera3

Farners2

La Jonquera va emportar-se els tres punts de Santa Coloma perquè es va mostrar més eficaç de cara a porteria en un derbi molt igualat, en què tots dos equips van oferir un partit trepidant, amb arribades constants a les dues àrees.

La primera part va estar marcada per l'encert dels dos equips en l'aspecte ofensiu. Dembo, va avançar el Farners gràcies a un xut amb rosca des de fora l'àrea (19'), però la Jonquera va reaccionar ràpidament. Primer Pol Compte, que va engaltar una volea imparable (21'), i poc després Arjona, agafant l'esquena a la defensa (25'), van posar l'1-2 al marcador. Abans del descans, Casas feia justícia aprofitant una pilota morta i empatant (38').

A la represa, els dos equips van continuar amb l'actitud ofensiva de la primera part, però només els visitants van trobar el camí del gol. Novament Arjona va fer el 2-3 definitiu, trencant el fora de joc i superant la sortida de Bartrina. A partir del gol, el Farners va agafar el domini del partit i va tenir les ocasions més clares, però primer Dembo i després Casas, en una acció que Jose i Nabil van salvar sota pals, no van ser capaços de fer el gol de l'empat.

FARNERS: Martí Bartrina, Massegú (Sosseh, 82'), Barese, Joel, Marc Vila (Riki Solà, 83'), Criado, Carbó (Gerard Muñoz, 63'), Pau Gusó (Da Costa, 53'), Marc Casas, Ivan García i Dembo. LA JONQUERA: Jose, Jesús (Roger, 46'), Marc Pujol, Dani O. (Edile, 71'), Nabil, Eric (Güell 53'), Maiki (Aniol, 73'), Negre, Arjona (Toumani, 85'), Pol Compte i Molina. GOLS: 1-0 (19') Dembo. 1-1 (21') Pol Compte. 1-2 (25') Arjona. 2-2 (38') Marc Casas. 2-3 (57') Arjona. ÀRBITRE: Martínez Navarro T.G.: Als locals Dembo, Barese, Sosseh i Da Costa; i als visitants Pol Compte i Edile. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

El Girona B visita el colíder Granollers

El filial del Girona té una sortida complicada a Granollers, el segon classificat amb els mateixos punts (12) que el líder, el Júpiter. Tot i que els gironins no han perdut encara cap partit, l'equip ha estat molt perjudicat pels empats (quatre en cinc partits). El duel d'aquest migdia (a les 12) és important perquè els gironins (novens a la classificació) no s'allunyin dels primers llocs quan el campionat tot just acaba d'arrencar.