Milloren la imatge, però acumulen una nova derrota

1a catalana. El Banyoles, a remolc tot el partit, no va poder salvar cap punt

banyoles2

manresa3

MANRESA: Moreno, Gracia, Vallès, Rebollo (Noah, 54'), Kevin (Criado, 54'), Sergi, Fernández (Clop, 78'), Jonathan (Xavier, 83'), Soler, Ribera (Pereira, 46') i Balboa. BANYOLES: Aleix, Bayot, Dani, Uri (Jordà, 58'), Gómez, Guilana, Facun, Adrià, Ezequiel, Corbalán (Rama, 46' (Barceló, 57')) i Ignasi. GOLS: 1-0 (44') Soler. 1-1 (53') Gómez. 2-1 (59') Noah. 2-2 (62') Guilana. 3-2 (74') Noah. ÀRBITRE: Castro Sánchez. T.G.: als locals Sergi, Noha i Fernández; i als visitants Gómez, Guilana, Dani i Barceló. COMENTARI: Magnífic partit el jugat pel Banyoles, amb joc associatiu de gran qualitat i constants alternances en el marcador. Els banyolins van estar a punt d'arrancar algun punt del Nou Congost, però els d'Òscar Aja no ho van aconseguir i ja acumulen vuit derrotes consecutives. La primera part va ser molt igualada, però els manresans es van avançar amb un gol psicològic en el minut 44, gràcies a un gol de Soler. El Banyoles, però, no va llançar la tovallola i a la primera oportunitat que van tenir a la segona meitat van empatar. Els del Bages van respondre aviat, al cap de sis minuts, amb un gol de Noah, però el Banyoles tornava a reaccionar i Guilana va fer l'empat aprofitant un contraatac. El Manresa, va seguir buscant el gol de la victòria, i novament Noah, aprofitant un error de marcatge, va fer el 3-2 definitiu que deixava el Banyoles sense premi.