Territorial

Moment de canviar de rumb

2a divisió A. El Sabadell visita Lugo amb dues fites: encadenar dos triomfs per allunyar-se del perill i millorar el rendiment a domicili, una assignatura pendent des de la temporada passada

Al Sabadell no li falten reptes. L'inici dubitatiu de temporada fa que l'equip arlequinat afronti cada partit amb un grapat d'objectius per assolir. Fins que no trobi un camí que el tregui del perill i el porti a una zona més còmoda, els homes de Miquel Olmo continuaran preparant els caps de setmana de la mateixa manera. Avui, a Lugo, el conjunt vallesà intentarà amb una pedra matar dos ocells: esvair els dubtes amb una segona victòria seguida i iniciar un canvi de tendència a domicili, on els vallesans no han aconseguit aquella millora que busca el tècnic.

El Sabadell espera ser el primer equip que guanya a l'Anxo Carro aquesta temporada. I és que, com a locals, els de Quique Setién encara no coneixen la derrota, malgrat que el seu bagatge –dues victòries i tres empats– tampoc no és per tirar coets. El conjunt gallec, de fet, afronta el matx amb necessitats, ja que està immers en una ratxa de quatre jornades sense guanyar que necessita trencar per no veure's en una situació compromesa. Tot i la mala dinàmica, el tècnic arlequinat no considera que el rival estigui en un mal moment: “Els resultats no els han acompanyat, però han estat sempre vius sense perdre la seva identitat, amb un estil de futbol molt definit i atractiu.” Per fer front a aquesta idea, el Sabadell mirarà “de disputar-li la possessió de la pilota”, tal com explica el mateix entrenador. La situació dels dos equips, amb tot, és molt similar: la victòria, si bé no és vital, és necessària. Ho resumeix molt bé el tècnic del Sabadell: “Guanyar contra el Mirandés ens va anar bé per anar sense aquella asfíxia, però igualment tenim l'obligació de puntuar i obtenir un resultat positiu.”

Recuperació d'efectius

Amb vista a la cita d'aquesta tarda, Miquel Olmo ha recuperat una peça important per a la rereguarda, el lateral Cristian García, mentre que Antonio Hidalgo també està disponible i té molts números de formar part del mig del camp arlequinat, tot i que “no està preparat per jugar tot el partit”. El tècnic, però, no podrà disposar d'Íñigo Eguaras, baixa d'última hora a causa d'una distensió del lligament extern del turmell dret.

Quique Setién, per la seva banda, ha hagut de refer la seva rereguarda, ja que té la baixa del central Pavón, sancionat. El més probable és que el lateral dret De Coz ocupi una plaça a l'eix.

LA PRÈVIA

Tot i la dinàmica, en general estem bé i transmetem sensacions positives
Quique Setién
entrenador del lugo

FEU COMPLICAT

El Lugo és un bon equip, amb les idees clares i un estil definit. No crec que estiguin en un mal moment
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
És una visita difícil pel nivell del rival, però volem millorar els nostres registres a fora, i a Lugo tenim una nova oportunitat per fer-ho
El Lugo no ha perdut com a local, tot i que ha empatat tres dels cinc partits a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)